22/07/2010

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ - Euro-China Business Meeting

Καριέρα

200 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
6 ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ

Η σημαντική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Chanhgchun, στην επαρχία Jilin, Βορειοανατολικά του Πεκίνο, στην αρχή της Χερσονήσου της Κορέας, στις 4-6 Σεπτεμβρίου 2010, και θα φέρει σε επαφή επιχειρήσεις από έξι διαφορετικούς κλάδους με στόχο την ανάπτυξη εμπορικών, τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών ανάμεσα σε ευρωπαϊκές και κινεζικές επιχειρήσεις.

Μόλις κυκλοφόρησε ο αναλυτικός κατάλογος με τα προφίλ, τα προϊόντα και τις προτάσεις συνεργασίας που αναζητούν 200 προσεκτικά επιλεγμένες Κινεζικές επιχειρήσεις. Οι κλάδοι που αντιπροσωπεύονται είναι οι ακόλουθοι:
- Περιβάλλον
- Ηλεκτρονικά & Ηλεκτρολογικά
- Τρόφιμα & Αγροτικά
- Μηχανήματα
- Αυτοκινητοβιομηχανία
- Εξοπλισμός Σιδηροδρόμων

Για κάθε ευρωπαϊκή επιχείρηση θα διαμορφωθεί ένα ξεχωριστό πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων με τις κινέζικες επιχειρήσεις που θα επιλέξει.
Η εκδήλωση Euro China Business Meeting είναι ίσως η πιο γρήγορη, οικονομική και εγγυημένη μέθοδος για τους έλληνες επιχειρηματίες που θέλουν να βρουν συνεργάτες στην ανερχόμενη οικονομική υπερδύναμη.

Που βρίσκεται η επαρχεία Jilin:
Η Jilin βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Κίνας. Συνορεύει με την Ρωσία, την Μογγολία, την Β.Κορέα και την Ιαπωνία. Οι ρυθμοί ανάπτυξης της περιοχής μέσα από συντονισμένες προσπάθειες έχουν φτάσει μέχρι και το 15% ανά έτος.
Η πρωτεύουσα Changchun είναι μια όμορφη πόλη με πολλά ονόματα. Την ονομάζουν η πόλη της Άνοιξης του βορρά λoγω του καλού κλίματος, είναι η πόλη της αυτοκινητοβιομηχανίας και της μελλοντικής ανάπτυξης της Κίνας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Changchun είναι επίσης το κέντρο του Κινεζικού κινηματογράφου
άλλης μιας βαριάς κινεζικής βιομηχανίας.

ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ?
Η εκδήλωση οργανώνεται από την κυβέρνηση της Jilin και τον οργανισμό ΜΕCEC πού έχει πολύχρονη πείρα στην ανάπτυξη ευρωκινεζικών επιχειρηματικών συνεργασιών. Η Ευρωπαϊκή αποστολή οργανώνεται από ένα δίκτυο επίσημων φορέων σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες.
Συντονιστής του προγράμματος για την Ελλάδα, είναι η εταιρία Global Greece, μέσω της οποίας μπορείτε να λάβετε μέρος, να προκαθορίσετε συναντήσεις με τις επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν. H Global Greece θα φροντίσει για τη μετάβαση, τη διαμονή, τα γεύματα και τις παράλληλες εκδηλώσεις, ούτως ώστε οι συμμετέχοντες να επικεντρωθούν αποκλειστικά στις επιχειρηματικές τους επιδιώξεις.
Έχουμε ετοιμάσει αναλυτικό πρόγραμμα για την εμπορική αποστολή στην εκδήλωση αυτή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Global Greece e-mail: info@globalgreece.gr προκειμένου να παραλάβουν δωρεάν τον κατάλογο των επιλεγμένων κινεζικών επιχειρήσεων με τις προτάσεις συνεργασίας τους καθώς και για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.


Με φιλικούς χαιρετισμούς
Για την Global Greece
Μπάμπης Φιλαδαρλής
Εθνικός Σύμβουλος της εκδήλωσης για την Ελλάδα
Τηλ. 2310/474191, Fax: 2310/474192
www.globalgreece.gr