4/4/2016

Ξεκίνησε η νέα ενότητα Business & Training News στο Semifind.gr

Αρθρογραφία

Το Semifind.gr εγκαινιάζει σήμερα, 4 Απριλίου 2016, τη νέα του ενότητα, Business & Training News. Πρόκειται για μία ενότητα αρθρογραφίας, γενικού αλλά και πιο εξειδικευμένου περιεχομένου, στην οποία συντάκτες θα είναι αποκλειστικά Εισηγητές Σεμιναρίων.

Η ενότητα αυτή δημιουργήθηκε με γνώμονα την ανάγκη του αναγνωστικού κοινού για έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση σε θέματα επιμορφωτικού χαρακτήρα, που αφορούν σχεδόν όλους τους επαγγελματικούς τομείς και πεδία επιστημονικού ενδιαφέροντος (εκπαίδευση, εργασία - καριέρα, προσωπική ανάπτυξη κ.ά.).

Η ενότητα Business & Training News προβάλλεται στην αρχική σελίδα του Semifind.gr και ταυτόχρονα στο Newsletter και τα Social Media (Facebook, Twitter, Linkedin, Google+) .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν την προσωπική τους αρθρογραφία, που θα πρέπει να σχετίζεται άμεσα με το γνωστικό τους αντικείμενο και παράλληλα θα διατηρούν το προσωπικό τους προφίλ στο Semifind.gr, όπου θα μπορεί κανείς να δει - εκτός από το βιογραφικό τους - συγκεντρωμένα όλα τους τα άρθρα.

Επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα επιστημονικών συνεργατών του Semifind.gr; Συμπληρώστε τη φόρμα καταχώρησης που θα βρείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας