19/1/2016

TEDxAthens 2016 - Στις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο Παλλάς

Εκπαιδευτικά Νέα

Παρόν – Παρελθόν – Μέλλον: Οι τρεις τρόποι για να αναφερόμαστε στον χρόνο. Πως συνδέονται μεταξύ τους; Για να κατανοήσουμε το παρόν και το μέλλον θα πρεπει πρώτα να ανατρέξουμε στο παρελθόν; Όλα προέρχονται από την ιστορία και το υποσυνείδητο μας;

Το TEDxAthens επιστρέφει για έβδομη συνεχή χρονιά, στις 6 Φεβρουαρίου 2016 στο θέατρο Παλλάς, με ομιλητές από διάφορους χώρους που θα μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους ξεχωριστές, προσωπικές ιστορίες.

Ιστορίες που θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο και σε όλα εκείνα τα σημεία, τις «Αφετηρίες/Origins» που σταθήκαν σημαντικές αφορμές για να πάρουμε ώθηση, να προχωρήσουμε και να εξελίξουμε τομείς της ανθρώπινης ζωής όπως η Επιστήμη, η Ιατρική η Τεχνολογία, η δημοσιογραφία και οι Τέχνες.

Είναι τελικά οι «Αφετηρίες/Origins» συνυφασμένες με την ανθρώπινη εξέλιξη;

Την απάντηση θα μας δώσουν οι φετινοί ξεχωριστοί ομιλητές μας οι οποίοι ενάντια στις δυσκολίες των καιρών επαναπροσδιορίζουν τα όρια του κόσμου και μας δίνουν το έναυσμα για μια νέα αρχή γεμάτη αισιοδοξία για το μέλλον.

Περισσότερες Πληροφορίες: TEDxAthens 2016

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας