22/12/2015

Φέτος χαρίστε ένα βιβλίο, χαρίστε γνώση!

Εκπαιδευτικά Νέα

Αυτές τις γιορτές χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στους συνεργάτες, στους πελάτες αλλά και στον εαυτό σας, ένα πολύτιμο δώρο που θα χαρίσει έμπνευση και γνώση. Χαρίστε ένα βιβλίο!

Η ομάδα του BusinessBooks σας προτείνει:

- 101 Διδάγματα ζωής
Το βιβλίο αυτό ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να σας δώσει απαντήσεις, να σας δείξει τον δρόμο της εξέλιξης και πάνω απ’ όλα να σας παροτρύνει να ζήσετε μια ξεχωριστή ζωή. Προσφέρει όλες τις θεμελιώσεις αρχές που επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας και σας καλεί να συμπληρώσετε τα δικά σας σχόλια και τις προσωπικές σας παρατηρήσεις.

- Μαθήματα αυτοπεποίθησης
Ένας εμπνευσμένος οδηγός που προσφέρει συμβουλές για να ξεπεράσετε τους φόβους σας και φέρνει ευτυχία στη ζωή τη δική σας και τη ζωή εκείνων που αγαπάτε. Ο συγγραφέας σας δείχνει πώς να κάνετε φίλους, να εμπνέετε τους άλλους και τελικά να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.

- Το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας
Ένας περιεκτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να... μαζέψετε τα σπασμένα κομμάτια της ζωής σας και να ξεκινήσετε από την αρχή. Ό,τι κι αν είναι αυτό που προσπαθείτε να ξεπεράσετε, σε αυτό το πρακτικό βιβλίο θα βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες που θα σας βοηθήσουν στον δρόμο σας προς την επιτυχία.

- Δημιουργική σκέψη: 50 γρίφοι εξάσκησης του μυαλού για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε
Αυτό το βιβλίο, προσφέροντας 50 γρίφους εξάσκησης του μυαλού, θα σας δείξει τον τρόπο να εκφράζεστε και να είστε περισσότερο δημιουργικοί, αποκαλύπτοντάς σας απλές στρατηγικές για να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας και εξηγώντας σας πώς να τη διοχετεύετε στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο και στην καθημερινή σας ζωή.

- Όσκαρ Ουάιλντ: 99 μαθήματα σοφίας για μια ευτυχισμένη ζωή εδώ και τώρα
Ο συγγραφέας παίρνει 99 μαργαριτάρια σοφίας από ΌσκαρΟυάιλντ, τον άνθρωπο που, ακριβώς επειδή η ζωή του ήταν επικεντρωμένη γύρω στις απολαύσεις, γνώρισε όλες τις ακρότητες της ανθρώπινης ψυχής, και μεταφέρει τα μηνύματά του σε καταστάσεις σημερινές για να σας διδάξει πώς να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα και να απολαμβάνετε τη ζωή στο έπακρο.

- Ανακάλυψε το πεπρωμένο σου
Ένας πρωτοποριακός οδηγός για να μετατρέψετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας σε καθημερινή πραγματικότητα και να ζήσετε τη ζωή που προορίζεστε πραγματικά να ζήσετε. Το μήνυμά του έχει ήδη εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να απελευθερωθούν από τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να βιώσουν την ολοκληρωτική ευτυχία που λαχταρούσαν.

- Κίτρινος κόσμος
Σκοπός του βιβλίου είναι να γνωρίσετε έναν ιδιαίτερο και διαφορετικό κόσµο και να µπείτε µέσα του: αλλά πάνω απ’ όλα να ανακαλύψετε τους «κίτρινους». Αυτοί είναι το επόµενο στάδιο της φιλίας, δεν είναι ούτε εραστές ούτε φίλοι. Είναι αυτοί οι άνθρωποι µε τους οποίους διασταυρώνεστε και µπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή µονάχα µε µια συζήτηση.

- The Little Book of Thinking Big
Προσφέρει τα εργαλεία σκέψης και τις προσεγγίσεις που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τον «μεγάλο» σας εαυτό, να απελευθερώσετε την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σας, να επαναφέρετε τη φιλοδοξία σας και να κατευθύνετε την προσοχή σας στα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς.

- Unstoppable: Using the Power of Focus to Take Action and Achieve your Goals
Το βιβλίο θα σας βοηθήσει να εστιάζετε στα θέματα που έχουν προτεραιότητα, να υπερνικάτε τα εμπόδια και να γίνετε αυτός πάντα θέλατε. Θα μάθετε πώς να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί, πώς να εντοπίζετε και να αξιοποιείτε τα δυνατά σας στοιχεία, πώς να εντοπίζετε και να αντιμετωπίζετε τις αδυναμίες σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους της ζωής σας.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Υγεία, Δημιουργικότητα και Γνώση!

Το BusinessBooks έρχεται κοντά σας με το φυσικό βιβλιοπωλείο που άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας, πέντε λεπτά από το σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο! Στη Μαυρομιχάλη 5, μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα ελληνικά και ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία για Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Λογιστικά-Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά, Πληροφορική, Δίκαιο, Αυτοβελτίωση. Επισκεφθείτε το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων!

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας