25/11/2015

Το Jobfind.gr - Career Portal στη 2η Διεθνή έκθεση Greek Tourism Expo '15

Καριέρα

To Jobfind.gr - Career Portal συμμετέχει στη 2η Διεθνή έκθεση GREEK TOURISM Expo ‘15, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2015.

Το Jobfind.gr - Career Portal έχοντας εδραιώσει με επιτυχία την παρουσία του στο πεδίο της αναζήτησης προσωπικού και εργασίας, τολμά ένα ακόμη βήμα, τη σύνδεση του Τουριστικού Κλάδου με το Ανθρώπινο Δυναμικό. Αναλογιζόμενο τις ανάγκες της τουριστικής αγοράς σε εύρεση προσωπικού, μόνιμου και εποχιακού, δημιιούργησε το Ετήσιο Πακέτο Δημοσίευσης Αγγελιών, που αφορά τον κλάδο του Τουρισμού και της Εστίασης.

Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο πακέτο με άμεση ισχύ, που αφορά Ξενοδοχεία, Τουριστικές επιχειρήσεις και εταιρείες Εστίασης και διαμορφώνεται σύμφωνα με την εκάστοτε εταιρεία. Χάρη στον ευέλικτο χαρακτήρα του και σε συνάρτηση πάντα με τις ανάγκες των εταιρειών, δίνει τη δυνατότητα ακόμη και για απεριόριστο αριθμό αγγελιών εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού παρέχοντας 24ωρη πρόσβαση, άμεση καταχώρηση και δημοσίευση. Το πακέτο έχει διάρκεια έως 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ετήσιο Πακέτο Δημοσίευσης Αγγελιών για τον κλάδο Τουρισμού και Εστίασης

Πού θα μας βρείτε: Metropolitan Expo, 4 - 6 Δεκεμβρίου 2015, Stand: C35-37, Sector: CAREER PORTAL

Δείτε το νέο ενημερωτικό φυλλάδιο του Jobfind.gr - Career Portal

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Η πρώτη Διεθνής Έκθεση “GREEK TOURISM Expo ‘14” διέγραψε την πρώτη της επιτυχημένη πορεία και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από εκθέτες, επισκέπτες, φορείς και επιχειρήσεις τουρισμού. Στη 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού GREEK TOURISM Expo ‘14 ο δρόμος του τουρισμού στην Αθήνα οδήγησε όλους τους συμμετέχοντες, εκθέτες, buyers και επισκέπτες, στην επιτυχία και κάλυψε τις επαγγελματικές ανάγκες των επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα. Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo γίνεται η Επίσημη Τουριστική Έκθεση της Αθήνας.

Στην 1η Έκθεση Συμμετείχαν
160 εκθέτες
75 διεθνείς hosted buyers, και
Πραγματοποιήθηκαν 2600 Β2Β συναντήσεις με μεγάλη επαγγελματική επιτυχία για τους εκθέτες και τους Buyers

Η 2η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo θα διοργανωθεί 4 – 6 Δεκεμβρίου 2015 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και θα είναι πλουσιότερη σε συμμετοχές και με πολλές καινοτομίες. Στην έκθεση θα συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς, Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία καθώς και επιχειρήσεις όλων των κλάδων του Ελληνικού τουρισμού.

Κύριος στόχος της έκθεσης είναι:
Κάθε χρόνο να γίνεται το σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων και των εκπροσώπων του διεθνούς τουρισμού, και
Να συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση και προβολή του Ελληνικού Τουρισμού
Με το σύνθημα «COME TO MEET THE GREEKS – Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες» στην έκθεση θα φιλοξενηθούν 100 hosted buyers από Ευρώπη, Ασία, Μ. Ανατολή, Αμερική, Βαλκάνια και Τουρκία οι οποίοι θα καλύπτουν όλους τους τομείς του τουρισμού. Θα συμμετέχουν δε σε χιλιάδες Β2Β άριστα οργανωμένες συναντήσεις με τους εκθέτες οι οποίες θα είναι και το κλειδί της επιτυχίας για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες: GREEK TOURISM Expo

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας