18/11/2015

Space Training Course το Δεκέμβριο στην Αθήνα

Εκπαιδευτικά Νέα

Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τότε που η Ελλάδα έγινε πλήρες μέλος της ESA. Με σκοπό τον εορτασμό της επετείου και υπό το πρίσμα των εορτασμών της διεθνούς εβδομάδας διαστήματος, η ESA και η Terra Spatium υποστηρίζουν μια συναρπαστική σειρά σεμιναρίων Διαστημικών Εφαρμογών για σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και νέους επιστήμονες και επαγγελματίες, που διοργανώνουν από κοινού το si-cluster και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 7-11 Δεκεμβρίου 2015, στην Αθήνα, Ελλάδα, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και στις εγκαταστάσεις του si-Cluster (α2-innohub). Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να δηλώσετε συμμετοχή, από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Δεν απαιτούνται έξοδα συμμετοχής στο σεμινάριο, ωστόσο οι συμμετέχοντες αναμένεται να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους (οικονομική υποστήριξη δεν είναι διαθέσιμη).

Η επίσημη γλώσσα του σεμιναρίου για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι η ελληνική και για τους νέους επιστήμονες και επαγγελματίες είναι η αγγλική.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά σεμιναρίων και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της ESA.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας