16/11/2015

Βιβλιοπωλείο BusinessBooks: Γιορτάζει 1 χρόνο λειτουργίας!

Εκπαιδευτικά Νέα

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων BusinessBooks και χαρίζει βιβλία!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ, μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε!

- 3 τυχεροί κερδίζουν ένα από τα παρακάτω βιβλία:
Πώς να εμπνέετε τους συνεργάτες σας
Λογική Σκέψη: 50 γρίφοι εξάσκησης του μυαλού για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε
The Devil’s advocate: 100 business rules you must break
- όλοι οι διαγωνιζόμενοι κερδίζουν 20% έκπτωση για την αγορά βιβλίων από το βιβλιοπωλείο στη Μαυρομιχάλη 5.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Το βιβλιοπωλείο BusinessBooks λειτουργεί στην καρδιά της Αθήνας, στη Μαυρομιχάλη 5 και συγκεντρώνει όλη τη γνώση για τις επιχειρήσεις. Στα ράφια του βιβλιοπωλείου μπορείτε να βρείτε ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία που καλύπτουν τις κατηγορίες:
- Μάνατζμεντ
- Μάρκετινγκ
- Λογιστική
- Οικονομία
- Πληροφορική
- Δίκαιο
- Αυτοβελτίωση κ.ά.

Το βιβλιοπωλείο, συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, προσφέρει προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία, σύγχρονα και ποιοτικά, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Επίσης, εξασφαλίζει για τους επισκέπτες μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις και πακέτα βιβλίων, ενώ προτείνει τίτλους και ενημερώνει για τα best-sellers.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον φιλόξενο και μοντέρνο χώρο, να αφεθείτε στη μαγεία όλων των επιστημών, να αναζητήσετε τους τίτλους που επιθυμείτε. Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας υποδεχθεί και να σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση. Μάλιστα, το βιβλιοπωλείο διαθέτει χώρο αναγνωστηρίου.

Μία επίσκεψη θα διευρύνει τους ορίζοντές σας!

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 5, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3387288
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Τετάρτη 10:00-16:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-18:00 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας