11/11/2015

Εργάζεστε από το σπίτι; Δημιουργήστε έναν παραγωγικό χώρο εργασίας

Καριέρα

Το να δουλεύει κανείς από το σπίτι είναι καταπληκτικό … όταν πραγματικά δουλεύει. Συχνά ο πειρασμός να μην εργαστεί είναι μεγάλος, καθώς στον ίδιο χώρο μπορεί να υπάρχει τηλεόραση ή ακόμη και ένα ψυγείο ή μπορεί να υπάρχει ένας σκύλος που παρακαλάει για βόλτα.

Τηλε – εργαζόμενοι, πρέπει να προσέξετε! Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Παντού ελλοχεύουν πειρασμοί που λειτουργούν ανασταλτικά στην παραγωγικότητα. Και αυτό συμβαίνει επειδή έχετε μπερδέψει δύο κόσμους. Το σπίτι σας είναι ταυτόχρονα ο χώρος εργασίας σας και για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να το κάνετε να δείχνει ακριβώς έτσι ή τουλάχιστον ένα μέρος αυτού.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, επιλέξτε ένα σημείο στο σπίτι σας, το οποίο να αποκαλείτε γραφείο. Μετά σχεδιάστε το χώρο έτσι ώστε να σας προσφέρει τη λιγότερη δυνατή διάσπαση προσοχής. Με μόλις μερικά βήματα, θα είστε στο δρόμο για τη δημιουργία ενός παραγωγικού και παράλληλα, δημιουργικού γραφείου εργασίας στο σπίτι .

Για να ξεκινήσετε, υπό τη φροντίδα της Made.com (Σχεδιασμός επίπλου), δείτε, στο infograpfic που ακολουθεί , εννιά απλούς τρόπους για τη δημιουργία ενός σούπερ παραγωγικού γραφείου από την υιοθέτηση της ακαταστασίας μέχρι τη δύναμη της ψυχολογίας των χρωμάτων.
 

Πηγή Infographic: www.made.com

Πηγή: Entrepreneur

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας