09/11/2015

Παρουσίαση Βιβλίου: Συναισθηματική Ευημερία, Συναισθηματική Χρεωκοπία - Η μία, η άλλη όψη

Εκπαιδευτικά Νέα

 ένα βιβλίο με δύο όψεις... επίσημη παρουσίαση

Τι σημαίνει ευημερία για τον καθένα από εμάς; Θέλουμε να ζούμε μια γεμάτη ζωή; Πιστεύουμε ότι την αξίζουμε; Ποιο είναι το νόημα της ύπαρξής μας; Πραγματοποιούμε τα όνειτά μας; Φοβόμαστε την αλλαγή; Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση; Η ευημερία είναι επιλογή. Πρέπει όμως να την υποστηρίξουμε με συνέπεια και δέσμευση και απαιτεί προσωπική ευθύνη. 

Το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και οι Εκδόσεις Πληθώρα διοργανώνουν την Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 στις 19.00 στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι) την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου "Συναισθηματική Ευημερία, Συναισθηματική Χρεωκοπία - Η μία, η άλλη όψη" των Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα και Cristine McGuire.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Δρ Βενετία Κουσία, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Manpower Hellas, κ. Μάρθα Μυλωνά, Πρόεδρος ΔΣ, Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελλάδος, κ. Βίκυ Ευαγγελίου, Ιδρύτρια, Marketing Lead – Marketing & Communication Services, Δρ Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Μάνατζμεντ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δρ Μιχάλης Κατσιμίτσης, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, Μεταφραστής. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα αποδώσει η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα στηρίζει με μέρος των εσόδων του βιβλίου, τη ΜΚΟ Safe Water Sprots που έχει ώς στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα ασφάλειας στο νερό. 

Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 3680950 ή στο events@haec.gr.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας