26/10/2015

Εύρεση Προσωπικού για Ξενοδοχεία & Τουριστικές Επιχειρήσεις

Καριέρα

Το Jobfind.gr - Career portal αναλογιζόμενο τις ανάγκες της τουριστικής αγοράς σε εύρεση προσωπικού, μόνιμου και εποχιακού, παρουσιάζει το Ειδικό Πακέτο Δημοσίευσης Αγγελιών για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού και της Εστίασης.

Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο πακέτο με άμεση ισχύ, που αφορά Ξενοδοχεία, Τουριστικές επιχειρήσεις και εταιρείες Εστίασης και διαμορφώνεται σύμφωνα με την εκάστοτε εταιρεία. Χάρη στον ευέλικτο χαρακτήρα του και σε συνάρτηση πάντα με τις ανάγκες των εταιρειών, δίνει τη δυνατότητα ακόμη και για απεριόριστο αριθμό αγγελιών εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού παρέχοντας 24ωρη πρόσβαση, άμεση καταχώρηση και δημοσίευση. Το πακέτο έχει διάρκεια έως 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Αναζητήστε το κατάλληλο προσωπικό με το Jobfind.gr - Career Portal γιατί:

  • Παρουσιάζει 1.400.000 επισκέψεις - 7.000.000 αναζητήσεις θέσεων εργασίας (περίοδος Σεπτέμβριος 2014 – 2015, Google Analytics) και οι αγγελίες περνάνε αυτόματα στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης θέσεων εργασίας (Indeed, Careerjet, Jooble, Yourse)
  • Λαμβάνετε τα Βιογραφικά συγκεντρωμένα ανά Αγγελία μέσω του πίνακα διαχείρισης του Jobfind.gr. Αυτόματη ταξινόμηση και αποτροπή λήψης ίδιων Βιογραφικών.
  • Φιλτράρετε τα Βιογραφικά με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων (ανά ηλικία, φύλο, επίπεδο σπουδών κ.α.)

Διαμορφώστε σήμερα το Πακέτο Δημοσίευσης Αγγελιών και βρείτε το ανθρώπινο δυναμικό που αναζητάτε, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Περισσότερες Πληροφορίες: Πακέτο Δημοσίευσης Αγγελιών

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας