19/10/2015

5η Διεθνής Έκθεση: Logistics Εφοδιαστική Αλυσίδα το Νοέμβριο στην Αθήνα

Καριέρα

5η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ

Η 5η κατά σειρά διοργάνωση της έκθεσης ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2015 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 - 9 Νοεμβρίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η πραγματοποίηση της διετούς κλαδικής έκθεσης, που διοργανώνεται από την o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics ανελλιπώς από το 2007 προγραμματίστηκε για το φθινόπωρο του 2015, αλλάζοντας εποχή με σκοπό την ανάπτυξή της, τονεμπλουτισμό της με νέες θεματικές ενότητες και απώτερο στόχο τη συγκέντρωση μεγαλύτερου αριθμού εκθετών και επισκεπτών.

Η διοργανώτρια εταιρεία έχει θέσει ως στόχο την ανάπτυξη της έκθεσης σε 3 τομείς: 1. Εμπορευματικές μεταφορές 2. Εξοπλισμός αποθήκης, διακίνησης & συσκευασία 3. Υπηρεσίες και τεχνολογίες logistics. Η κάθε ενότητα από αυτές εμπεριέχει πλήθος κατηγοριών εκθετών & εκθεμάτων, που θα παρουσιαστούν σε ένα δυναμικό 3ημερο εκδηλώσεων.

Η αγορά ύστερα από αρκετά χρόνια ύφεσης, αναμένεται στην έκθεση του 2015 να αναδείξει την δυναμική της, να προσδιορίσει εκ νέου τους στόχους της και να θέσει προτεραιότητες για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι θεματικές - υποκατηγορίες της αγοράς που παρουσιάζουν δυναμική ανάπτυξη, θα βρουν χώρο & βήμα τόσο στο πλαίσιο της έκθεσης όσο και των συνεδριακών εκδηλώσεών της.

Επίσης για πρώτη φορά η διεξαγωγή της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και με άλλες 3 επιτυχημένες εκθέσεις για τη βιομηχανία τροφίμων και το χονδρεμπόριο. Στις διπλανές αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, παράλληλα θα πραγματοποιηθούν οι πετυχημένες εκθέσεις MEAT DAYS - DAIRY EXPO - FROZEN FOOD. Οι επισκέπτες των συγκεκριμένων εκθέσεων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν όλες τις εκθέσεις που θα διεξαχθούν με την ίδια πρόσκληση.

Οι παραπάνω συνεργίες και ο νέος σχεδιασμός της έκθεσης, διασφαλίζουν την επιτυχία της 5ης διοργάνωσης ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2015, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 200 εκθέτες, ενώ στο σύνολό τους η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo υπολογίζεται να έχει περισσότερες από 400 εταιρείες εκθέτες και πάνω από 30.000 επισκέπτες.