6/10/2015

Workshop για το CV και το LinkedIn στην Αθήνα

Καριέρα

  CV & LinkedIn: Τα εργαλεία των νέων στη σημερινή αγορά εργασίας - Innovathens

Το OpenMind Group σε συνεργασία με την Innovathens - τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει το  "CV & LinkedIn: Τα εργαλεία των νέων στη σημερινή αγορά εργασίας". Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Innovathens (Τεχνόπολη, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι), την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, ώρες 18:00 - 20:00 και η παρακολούθησή του είναι δωρεάν.

Η κα Έθελ Αγγελάτου, LinkedIn Trainer & Consultant, Career Branding Coach & HR Consultant, καθώς και η κα Μάρθα Μυλωνά, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας θα αποκαλύψουν τo κλειδί για ένα εντυπωσιακό CV και προφίλ στο LinkedIn. Η κα Δανάη Μπεζαντάκου,ιδρύτρια του OpenMind Group, Managing Director της Navigator Shipping Consultants, Πρόεδρος του iforU και συνιδρύτρια του The Canvas και ο κος Marcel Cremer μέντορας στο OMG, δικηγόρος Αθηνών, διαχειριστής του δικηγορικού γραφείου Cremer & Partners και συνιδρυτής του The Canvas, θα παρευρεθούν επίσης στο workshop.

Στο τέλος του εργαστηρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν το CV τους εκτυπωμένο, καθώς σε προσωπικό χρόνο με τους ομιλητές θα συζητήσουν και θα λάβουν κατευθύνσεις και διορθώσεις πάνω σε αυτό.

Δηλώστε τη συμμετοχή σαςCV & LinkedIn: Τα εργαλεία των νέων στη σημερινή αγορά εργασίας » Innovathens

Το OpenMind Group αποτελούν μια ομάδα νέων ανθρώπων που σπουδάζουν ή πρόσφατα έχουν αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο. Ιδρύθηκε από την κα Δανάη Μπεζαντάκου με σκοπό την άνθηση και τη δημιουργία ενός ισχυρού δεσμού με τη ναυτιλιακή κοινότητα και γενικότερα τις επιχειρήσεις. Το OpenMind Group έχει στόχο την εδραίωση ενός δικτύου που θα ενώσει την ακαδημαϊκή και την επιχειρηματική κοινότητα και θα συμβάλει στην πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας μέσω των αδιάκοπων προσπαθειών και καινοτομιών της επόμενης γενιάς νέων ηγετών. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο OpenMind Group

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας