5/10/2015

Οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες για το 2015

Καριέρα

Αναμφισβήτητα, το 2015 θεωρείται η χρονιά των επιχειρηματιών. Χάρη στα Social Media, το crowdfunding και τις εναλλακτικές επιλογές δανεισμού μαζί με τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, αυτή είναι καλύτερη στιγμή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Και λόγω των καινούριων τάσεων που εμφανίζονται συνεχώς από το πουθενά, υπάρχουν πολλοί τρόποι οι φιλόδοξοι επιχειρηματίες να επενδύσουν σε αυτές.

Box Subscription Υπηρεσίες
Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες εμφανίζονται παντού, στην εστίαση, την ομορφιά, ακόμη και στα προϊόντα για κατοικίδια και είναι έτοιμες να διανείμουν αγαθά στην πόρτα σας κάθε μήνα. Το περιεχόμενο των κουτιών αποτελεί έκπληξη και αυτό είναι ένα από τα προνόμια που κρατά το ενδιαφέρον των καταναλωτών σε υψηλά επίπεδα και τους κάνει να επιστρέφουν κάθε μήνα για το νέο κουτί.

Φιλικές προς τα παιδιά εφαρμογές
Τα παιδιά αποτελούν τους μελλοντικούς σας πελάτες, οπότε είναι καλή ιδέα να κερδίσετε από τώρα την πίστη τους. Σύμφωνα με το Common Sense Media, τα ¾ των παιδιών έχουν πρόσβαση σε μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Αυτό σημαίνει πως η δημιουργία προϊόντων ή εφαρμογών για παιδιά είναι μια πολύ καλή επιχειρηματική ευκαιρία. Και αν αυτά είναι επιμορφωτικά ή προβάλουν την καλή υγεία, θα κερδίσετε και του ς γονείς τους.

Εκπαιδευτές λογισμικού
Αν είστε ικανοί σε άκρως εξειδικευμένο προσωπικό, μπορείτε να πληρώνεστε για να μεταδίδετε τις γνώσεις σας σε ερασιτέχνες, αλλά και επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους.

Συμβουλευτική στη Φροντίδα Υγείας
Ως ανεξάρτητος σύμβουλος Φροντίδας Υγείας, θα μπορείτε να παρέχετε καθήκοντα διοίκησης και ανάλυση δεδομένων σε οργανισμούς όπως νοσοκομεία, εργαστήρια, ιατρεία. Αν έχετε πτυχίο στα Οικονομικά ή το Marketing, αυτό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εσάς.

Freelancing
Οι εταιρείες όλο και περισσότερο τελευταία στρέφονται προς τους freelancers για να γεμίσουν τα κενά στο προσωπικό τους. Δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε να δημιουργήσετε μια εταιρεία που να βασίζεται καθαρά σε freelance υπηρεσίες.
Σύμφωνα με το Freelancer.com, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 1 εκατομμύριο project στη σελίδα του, οι περισσότερες κατά παραγγελία υπηρεσίες ακαδημαϊκές εργασίες, εργασίες Excel, επεξεργασία δεδομένων. Μερικές πληρώνονται με το project και άλλες με την ώρα.

Μεταφραστικές Υπηρεσίες
Δεν χωρά αμφιβολία ότι η παγκόσμια αγορά εργασίας αυξάνεται και μεγαλώνει πέρα από τα σύνορα του Μεξικού και της Κίνας. Όλο αυτό το πολυπολιτισμικό σταυροδρόμι επικοινωνίας δημιουργεί μια αυξανόμενη ανάγκη για μεταφραστές.
Σύμφωνα με το U.S. Bureau of Labor Statistics' Occupational Outlook Handbook, η ζήτηση σε μεταφραστές θα έχει αυξηθεί κατά 46% μέχρι το 2022, πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το μέσο όρο των υπόλοιπων επαγγελμάτων.

Κινητά Ινστιτούτα Ομορφιάς
Μία υπηρεσία που δείχνει να έχει μόνο ανοδική πορεία είναι τα κινητά ινστιτούτα που ταξιδεύουν μέχρι τις εξοχικές κατοικίες των πελατών τους για να περιποιηθούν τα μαλλιά και τα νύχια τους.

Επιδιορθώσεις Smartphone
Τα smartphone έχουν γίνει απαραίτητα τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για προσωπική χρήση. Αλλά έχετε προσπαθήσει ποτέ να επισκευάσετε ένα; Η επιδιόρθωση ενός smartphone μπορεί να κοστίσει ακόμη και όσο είχε αρχικά η συσκευή.

Testing businesses
Εφαρμογές, ιστοσελίδες για κινητά και ηλεκτρονικό εμπόριο έχουν γίνει must-have για όλες τις επιχειρήσεις. Συχνά, ωστόσο, δεν δείχνουν να λειτουργούν σωστά και αυτό γιατί οι επιχειρήσεις δεν τα δοκιμάζουν.
Η εταιρεία SOASTA προσφέρει cloud υπηρεσίες testing για τους πελάτες της. Και υπάρχει χώρος και προοπτική για ανάπτυξη σε αυτή την αγορά

Business υπηρεσίες
Σύμφωνα με έρευνα του Michigan State University Broad College of Business, ο τομέας των business-to-business υπηρεσιών δεν κυριαρχείται προς το παρόν από μεγάλους παίκτες, οπότε εκεί μπορεί να βρείτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση, να εξειδικευτείτε και να παρέχετε αυτές τις υπηρεσίες.

Πηγή: Business News Daily 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας