29/09/2015

Διάλεξη Dani Rodrik: Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις - Διδάγματα από άλλες χώρες

Καριέρα

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, και ώρα 18:00, ο Καθηγητής Dani Rodrik (Καθηγητής ∆ιεθνούς Πολιτικής Οικονοµίας στη Σχολή ∆ιακυβέρνησης «Τζον Κέννεντυ» του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ) θα παραθέσει διάλεξη με τίτλο «Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις: Διδάγματα από εμπειρίες άλλων χωρών» στο πλαίσιο του προγράμματος Διαλέξεων Kapuscinski για την Ανάπτυξη (Kapuscinski Development Lectures).

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο 2 Οκτωβρίου 2015, και ώρα 18:00 στο Μέγαρο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Αμφιθέατρο «Διοικητού Θεοδώρου Β. Καρατζά» (Αιόλου 82-84, Αθήνα)

Την εκδήλωση συντονίζει ο Καθηγητής Οικονομικών και Διευθυντής του Τομέα Ανάπτυξης και Διεθνούς Οικονομικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Πετράκης.

Η σειρά των διαλέξεων είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, του Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (ΙΝΕΡΠΟΣΤ), του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Megaron plus.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 4:30 μ.μ.

Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.