9/9/2015

Ημέρες Καριέρας 2015 στην Αθήνα από το Kariera

Καριέρα

Αν είστε τελειόφοιτοι και έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα αναφορικά με την καριέρα σας ή αναζητάτε το επόμενο βήμα στις σπουδές σας ή είστε ήδη εργαζόμενοι και επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας δεν έχετε παρά να παρευρεθείτε στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει το kariera.gr, στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν τη μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και επιχειρηματιών. Σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, από επαγγελματίες και καταρτισμένα στελέχη μέσω του Up Event.

Διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους τομείς εργασίας, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, θα παρουσιάσουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία και θα σας υποδείξουν μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα την ιδέα μας! Το Up Event θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο των Ημερών Καριέρας 2015.

Επιπλέον, το kariera.gr θα παρέχει σε ειδικό περίπτερο karierabuilder για τις Ημέρες Καριέρας δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης Συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Περισσότερες πληροφορίες: Ημέρες Καριέρας 2015

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας