04/09/2015

Αναζητάτε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας; Jobfind.gr

Καριέρα

Αναζητάτε εργασία ή να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα την καριέρα σας; Αναζητάτε προσωπικό; Μπείτε στο jobfind.gr

Το portal εργασίας jobfind.gr κάνει την έρευνα και αναζήτηση εργασίας πολύ εύκολη, χάρη στο εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον του. Εγγραφείτε (δωρεάν), καταχωρήστε το βιογραφικό σας και αναζητήστε θέσεις εργασίας ανά πόλη, ανά ειδικότητα ή ανά τύπο απασχόλησης. Επίσης, μέσα από το jobfind.gr έχετε την πρόσβαση και τη δυνατότητα να αναζητήσετε κάποια θέση στο εξωτερικό και ειδκότερα σε Γερμανία, Αγγλία, Κατάρ, Βέλγιο, Ιρλανδία, Ελβετία και Κύπρο. Επιπλέον, μέσω εισερχόμενου μηνύματος είστε σε θέση να γνωρίζετε αν διαβάστηκε το βιογραφικό  σας.

Το jobfind.gr θέλοντας να ικανοποιήσει πλήρως τους χρήστες του παρουσιάζει σε καθημερινή βάση επίκαιρα νέα σχετικά με την Εργασία και την Εκπαίδευση  αλλά και την Επιχειρηματικότητα

Πάνω από 700 εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό εμπιστεύονται το career portal jobfind.gr για την εύρεση προσωπικού που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους. Η καταχώρηση της πρώτης αγγελίας είναι δωρεάν, ενώ η εγγραφή τόσο των εταιριών όσο και των απλών χρηστών είναι πολύ εύκολη.

Περισσότερες πληροφορίες:
 Jobfind.gr - Career Portal