28/08/2015

Ποια είναι η ιδανική καριέρα με βάση την προσωπικότητά σας;

Καριέρα

«Κάνε αυτό που αγαπάς»: Δεν υπάρχει πιο πολυχρησιμοποιημένη συμβουλή από τη συγκεκριμένη όταν πρόκειται για αναζήτηση εργασίας. Εξάλλου, η δουλειά, θεωρείται «μετά βίας δουλειά» αν είστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με κάθε νέο project που έρχεται στα χέρια σας. Τι θα λέγατε αν το πηγαίνατε ένα βήμα παραπέρα και κάνατε – αντί γι’ αυτό που αγαπάτε – αυτό που είστε;

Με το Τεστ Προσωπικότητας των Myers - Briggs, αυτό είναι εφικτό. Κάνοντας το τεστ αυτό, θα έχετε μια πλήρη εικόνα για το πώς αντιλαμβάνεστε τον κόσμο και θα ανακαλύψετε ποιος από τους 16 τύπους προσωπικότητας σας περιγράφει καλύτερα. Με αυτή την πληροφορία, το να βρείτε την καριέρα των ονείρων σας θα είναι εξαιρετικά ευκολότερο.

Στο γράφημα παρακάτω απεικονίζεται ο γενικός τύπος δουλειάς που είναι καταλληλότερος για κάθε έναν από του 16 τύπους προσωπικότητας μαζί με συγκεκριμένους ρόλους που μπορείτε να σκεφτείτε. Μη μένετε άλλο στο σκοτάδι και ανακαλύψτε αν προορίζεστε για γενικός διευθυντής ή διευθυντής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ή επιχειρηματίας ή κάτι εντελώς διαφορετικό.

Πηγή: The Muse