20/08/2015

Droidcon: Το μεγαλύτερο συνέδριο για Android έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Καριέρα

Μετά από μια σειρά πολύ επιτυχημένων συνεδρίων σε 20 πόλεις, η Droidcon κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, από τις 10 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2015.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια τεχνολογικά events και το μεγαλύτερο συνέδριο για λογισμικό Android. Το Droidcon Greece συνδιοργανώνουν οι Google Developers Thessaloniki (GDG THESS), η μοναδική επίσημη κοινότητα των Google Developers στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και το Μουσείο Τεχνολογίας Θεσσαλονίκης “ΝΟΗΣΙΣ. Εθελοντές της GDG THESS θέλοντας να σηματοδοτήσουν την άφιξή της σημαντικής αυτής διοργάνωσης στην Ελλάδα μετέτρεψαν τα Android bots σε Θεούς του Ολύμπου.

Προγραμματιστές και εκπρόσωποι κορυφαίων παγκόσμιων εταιριών, όπως Google, Intel, JetBrains, Pollfish, Avast κ.ά., θα μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις του λογισμικού Android, θα μιλήσουν στο συνέδριο για καινοτόμες νέες τεχνολογίες, ενώ θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες.

Το droidcon sandbox|expo και droidcon4kids είναι μερικές από τις παράλληλες δραστηριότητες που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του Droidcon Greece στους χώρους του “ΝΟΗΣΙΣ”, ενώ το droidcon Pitch Arena και droidcon democamp & barcamp στο TIF-Helexpo (περ. 15).

Με αυτή την εκδήλωση προσκαλούνται όλοι οι Έλληνες προγραμματιστές, startupers, τεχνολογικές εταιρίες, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες να ενωθούν και να δημιουργηθεί έτσι ένας βιώσιμος και ζωτικής σημασίας "Τεχνολογικός πνεύμονας" που θα δώσει "οξυγόνο" στην ανάπτυξη της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας