17/8/2015

2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού - 4-6 Δεκεμβρίου 2015

Καριέρα

Η 2η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo θα διοργανωθεί 4 - 6 Δεκεμβρίου 2015 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν: Περιφέρειες, Δήμοι, Τουριστικοί Οργανισμοί, Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία και επιχειρήσεις τουρισμού, Εταιρείες κρουαζιέρας και Θαλάσσιου τουρισμού, Luxury Boutique Hotels & Villas, Μουσεία, Αρχαιολογικοί χώροι και προσκυνηματικοί προορισμοί, Χιονοδρομικά κέντρα και Αθλητικός τουρισμός, Αεροπορικές εταιρείες και Επιχειρήσεις μεταφορών, Παραγωγοί και επιχειρήσεις Ελληνικών τροφίμων, Εταιρείες οργάνωσης και marketing, It Solutions, Αρχιτεκτονικές κατασκευές και Design, Επιχειρήσεις εφοδιασμού και εξοπλισμού τουριστικών μονάδων, Ιατρικός Τουρισμός, Επαγγελματικές Σχολές Τουρισμού.

Με το σύνθημα «COME TO MEET THE GREEKS - Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες» στην έκθεση θα φιλοξενηθούν 100 hosted buyers κυρίως από Ευρώπη, Βαλκάνια, Ασία και Μ. Ανατολή και θα καλύπτουν όλους τους τομείς του τουρισμού. Θα συμμετέχουν δε σε χιλιάδες Β2Β άριστα οργανωμένες συναντήσεις με τους εκθέτες οι οποίες θα είναι το κλειδί της επιτυχίας για όλους.

Ο κύριος στόχος είναι η έκθεση να γίνει πόλος έλξης για τον διεθνή τουρισμό και κάθε χρόνο να είναι το σημείο συνάντησης των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και εκπροσώπων του διεθνούς τουρισμού, έτσι ώστε οι Έλληνες επιχειρηματίες τουρισμού να τους υποδέχονται όλους και στη χώρα μας. Ειδικά οι επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να μειώσουν τα μεγάλα έξοδα των επισκέψεών τους, κάθε χρόνο, σε πάρα πολλές εκθέσεις τουρισμού στο εξωτερικό.

Τα άριστα αποτελέσματα της πρώτης έκθεσης απέδειξαν, με τον καλύτερο τρόπο, ότι η Αθήνα έχει απόλυτη ανάγκη μία δυναμική και πολύ καλά οργανωμένη διεθνή τουριστική έκθεση η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες όλης της Ελλάδος.

Περισσότερες Πληροφορίες: Greek Tourism Expo 2015

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας