2/4/2015

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα για εργαζόμενους στον Τουρισμό στη Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτικά Νέα

Ένα νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης με τίτλο : «Η θέση και ο ρόλος του οινοχόου (sommelier) στα τμήματα εστίασης τουριστικών επιχειρήσεων-προκλήσεις και απαραίτητες δεξιότητες» θα υλοποιήσει το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος– Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος – διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΚΕΚ ΣΕΒΕ-ΣΒΒΕ-ΔΕΘ).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους, εποχιακά εργαζομένους, αυτοαπασχολούμενους στον κλάδο του τουρισμού  (Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, cafe-Bar).

Σκοπός του προγράμματος είναι οι καταρτιζόμενοι να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, έτσι ώστε να ακολουθήσουν την καριέρα του οινοχόου, στον τομέα των εστιατορικών επαγγελμάτων του κλάδου του τουρισμού.

Η κατάρτιση είναι συνολικής διάρκειας 120 ώρες και οι ωφελούμενοι δικαιούνται εκπαιδευτικού επιδόματος 6,00 ευρώ μικτό για κάθε εκτός ωραρίου ώρα κατάρτισης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 03 Απριλίου 2015.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα : 2310 250 356, 2310 220 950, 2310 291550.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας