22/04/2010

7η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - 22-25.4.2010

Εκπαιδευτικά Νέα

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (ΥΠΠΟΤ), σε συνεργασία με τη HELEXPO και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ), διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη την 7η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2010, με την Κίνα τιμώμενη χώρα.

Πρόκειται για το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για το βιβλίο στην Ελλάδα, με ισχυρό επαγγελματικό προφίλ και διεθνή χαρακτήρα. Μέσα σε λίγα χρόνια, η Έκθεση έγινε σημείο αναφοράς για τον κόσμο του βιβλίου στην Ελλάδα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Μεσογείου, το ετήσιο ραντεβού των επαγγελματιών του βιβλίου και του βιβλιόφιλου κοινού.

Τη φετινή χρονιά, επαγγελματίες από 30 χώρες θα βρεθούν στη ΔΕΒΘ, ενώ παράλληλα το βιβλιόφιλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει περισσότερες από 150 εκδηλώσεις με προσκεκλημένους Έλληνες και ξένους συγγραφείς, αφιερώματα, σεμινάρια και εργαστήρια. Η θεματική έκθεση με γενικό τίτλο «Η Αρχαιότητα και εμείς» θα επιχειρήσει να διερευνήσει τις αρχαίες ρίζες μας ενώ στην αγαπημένη των παιδιών όλων των ηλικιών «Παιδική Γωνιά» θα παρουσιαστούν ποικίλες δραστηριότητες.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης εδώ: www.thessalonikibookfair.com

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της έκθεσης εδώ: www.ekebi.gr/appdata/tbf10/program/gr/

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας