27/8/2014

Locked - Το πρώτο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στη Θεσσαλονίκη!

Εκπαιδευτικά Νέα

LOCKED the escape game - Αυτό το Σεπτέμβρη ετοιμάσου να αποδράσεις!

Το πρώτο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης, που κατέκτησε το κοινό σε Λονδίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Αθήνα και άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις, έρχεται αυτό το Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη.

Το LOCKED, με έδρα στο κέντρο της πόλης στον πεζόδρομο της οδού Αγ. Σοφίας 21, ξεκίνησε τις κρατήσεις του από τις 25 Αυγούστου και θα ανοίξει το χώρο του για το κοινό στις 3 Σεπτεμβρίου 2014.

Τί είναι το LOCKED;
Το LOCKED, είναι ο νέος χώρος στο κέντρο της πόλης που θα φιλοξενήσει το πρώτο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στη Θεσσαλονίκη. Ομάδες 3-5 παικτών μπαίνουν στο χώρο του παιχνιδιού και προσπαθούν να αποδράσουν μέσα σε 60 λεπτά. Στόχος των παικτών είναι να βρουν αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους και χρησιμοποιώντας φαντασία, ομαδικότητα και λογική σκέψη να λύσουν το μυστήριο και να αποδράσουν.
Αρχικά στο LOCKED θα λειτουργήσουν 2 χώροι παιχνιδιού με τίτλο "Το γραφείο του John Monroe" και "CSI Thessaloniki" με διαφορετική ιστορία μυστηρίου το καθένα. Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο τρίτος χώρος παιχνιδιού.

~LOCKED~ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τετάρτη- Παρασκευή 15:00-23:00
Σάββατο-Κυριακή 11:00- 23:00

Περισσότερες Πληροφορίες: Επίσημη Σελίδα Locked

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας