18/03/2010

12η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση - 19-21 Μαρτίου στην Αθήνα

Εκπαιδευτικά Νέα

Για 12η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται, από 19 έως 21 Mαρτίου, η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση, «EKΠAIΔEYΣH 2010». Η έκθεση, που φέτος διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, τελεί υπό την αιγίδα του Yπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Δήμου Αθηναίων.

Η «EKΠAIΔEYΣH 2010» φιλοξενεί 250 περίπου εκθέτες από την Ελλάδα (Το SemiFind θα παραβεθεί στην έκθεση σε δικό του περίπτερο) και το εξωτερικό και θα υποδεχθεί πάνω από 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους, γονείς, εκπαιδευτικούς, σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού) οι οποίοι θα ενημερωθούν, άμεσα και αποτελεσματικά, από τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σχετικά με προγράμματα σπουδών μετά το Λύκειο, μεταπτυχιακά, ΜΒΑ, ξένες γλώσσες, σεμινάρια και πολλά άλλα.

Τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Ολλανδία. Καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, μαζί με τον αρμόδιο φορέα Nuffic, το Ολλανδικό Ινστιτούτο και την Πρεσβεία της Ολλανδίας, θα δώσουν πολύτιμες πληροφορίες για σπουδές στη χώρα με τα 60 διαφορετικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους 76.000 διεθνείς φοιτητές και τα 1.450 αγγλόφωνα προγράμματα.

Παράλληλα με την έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το «ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ-JOB FESTIVAL», μια σειρά εκδηλώσεων για εργασία και καριέρα με πλούσια θεματολογία και τη συμβολή έμπειρων στελεχών της αγοράς. Παρουσιάσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και σεμινάρια θα εστιάσουν στα επαγγέλματα του μέλλοντος, το σχεδιασμό και τη διαχείριση καριέρας, την αναζήτηση εργασίας, τις μεταπτυχιακές σπουδές και πολλά άλλα.

Στην «EduΤech», το ειδικό εκθεσιακό αφιέρωμα της «EKΠAIΔEYΣH 2010», οι επαγγελματίες της εκπαίδευσης θα συναντήσουν προμηθευτές εξοπλισμού και υπηρεσιών για την οργάνωση εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Η είσοδος στην έκθεση «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2010» και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις και στα σεμινάρια του «ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟΥ-JOB FESTIVAL» είναι δωρεάν.

Ωρες: Παρασκευή 09.00-20.00 (Εθνικός Τομέας), Σαβ/κο 11.00-20.00 (Εθνικός & Διεθνής Τομέας).

Πληροφορίες στο www.ekpaidefsi.gr

*Το SemiFind θα παραβεθεί στην έκθεση σε δικό του περίπτερο.
SemiFind.gr - Media Partner της 12ης Διεθνής έκθεσης για την εκπαίδευση - 19-21 Μαρτίου, Ελληνικό, Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας