06/03/2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ - JOB FESTIVAL - 8 – 10 MΑΡΤΙΟΥ 2013, ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Εκπαιδευτικά Νέα

Η Διεθνής Έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ πραγματοποιείται φέτος για 15η συνεχή χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Ευρώπη.

Πληροφορίες Eπισκεπτών - Ωρες Λειτουργίας
Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 : 10:00-20:00 (Εθνικός Τομέας)
Σαββατοκύριακο 9 & 10 Μαρτίου 2013 : 12:00-20:00 ( Εθνικός & Διεθνής Τομέας)
Ελεύθερη είσοδος - Δωρεάν Parking

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, που τα ποσοστά ανεργίας της χώρας ανέρχονται σε τόσο υψηλά επίπεδα, η έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και δυναμική, καθώς προσφέρει μία πλήρη ενημέρωση στα νέα παιδιά, που αναζητούν καλύτερες προοπτικές στην αγορά εργασίας και παράλληλα παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα αναφορικά με τα Πανεπιστημιακά προγράμματα Ελλάδας και εξωτερικού σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διά βίου εκπαίδευσης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ταυτόχρονα, αποτελεί τόπο συνάντησης πολυάριθμων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη συνεργασιών, αλλά και την επικοινωνία τους με ένα ευρύ κοινό με ενδιαφέρον για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση συμμετέχουν Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Σχολές, Φορείς, Πρεσβείες, Εκδότες, Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για νέους, Εταιρείες/προμηθευτές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Συνολικά 150 περίπου εκθέτες από 12 χώρες.
Η έκθεση πλαισιώνεται από το Σταδιοδρόμιο - Job Festival, ένα παράλληλο γεγονός που πραγματοποιείται με τη συνεργασία της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, Equal Society (Κοινωνίας Ισων Ευκαιριών). Το Σταδιοδρόμιο - Job Festival προσφέρει στους νέους μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν στην εργασία. Έχει πλούσια θεματολογία, ομιλίες καταξιωμένων προσώπων του χώρου και παρέχει πολύτιμη ενημέρωση σε καίρια θέματα, όπως η εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι τάσεις της αγοράς, ο επαγγελματικός προσανατολισμός κ.α.

Η έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ τελεί, όπως κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του ΥΠΔΜΘ και των Δήμων Αθηναίων και Πειραιά και η είσοδος σε αυτή είναι δωρεάν.
Μεγάλος Χορηγός στην φετινή εκδήλωση είναι το Australia Education Career Consultants (AECC www.aecc.gr) ενώ χορηγοί επικοινωνίας οι εξής : Infospoudes, Insider, In2life, Look4studies, MAD, neolaia.gr, paideia-ergasia, pathfinder, saini, schools.gr, semifind, skywalker, studentsguide, virtualschools, zhteitai.gr.

Επίσημη Ιστοσελίδα της Έκθεσης www.ekpaidefsi.gr

Προτεινόμενες σχολές

Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Διαβάστε επίσης