2/11/2012

Η αναζήτηση πρακτικής άσκησης φοιτητών πιο εύκολη από ποτέ!

Εκπαιδευτικά Νέα

Το Infospoudes.gr είναι το πρώτο νεανικό – φοιτητικό εκπαιδευτικό site που απευθύνεται σε νέους ηλικίας 17-26 ετών. Παρέχει όσα χρειάζεται ένας φοιτητής από την έναρξη έως και τη λήξη των σπουδών του.

Πρόσφατα προστέθηκε στην ιστοσελίδα μία νέα μεγάλη κατηγορία για ανεύρεση αγγελιών για την πρακτική άσκηση των φοιτητών στα πλαίσια των ακαδημαϊκών τους σπουδών. Οι φοιτητές μπορούν να καταχωρούν το βιογραφικό τους σημείωμα ώστε να είναι εμφανές από τους εργοδότες. Ο κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να ελέγχει πόσες φορές έχει αναγνωσθεί το βιογραφικό του και από ποιες επιχειρήσεις. Με μια απλή εγγραφή, οι φοιτητές βρίσκουν την ιδανική επιχείρηση για πρακτική άσκηση και οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποιον με βάση το βιογραφικό του σημείωμα. Από την άλλη, οι εργοδότες μπορούν να αναρτούν αγγελίες για να κοινοποιούν το ενδιαφέρον τους για την πρόσληψη φοιτητών για την εκπόνηση της πρακτικής τους άσκησης.

Τέλος, εργοδότες και φοιτητές μπορούν να ανταλλάσσουν προσωπικά μηνύματα.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα Infospoudes.gr στην καρτέλα Αγγελίες Πρακτικής Άσκησης και Erasmus.

Πληροφορίες για τα προγράμματα Erasmus θα είναι διαθέσιμες για να τις αξιοποιήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας