21/09/2011

Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα

Καριέρα

H Λέσχη Επιχειρηματικότητας και το ALBA Graduate Business School οργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό "Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα". Ο διαγωνισμός αυτός επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες για ένα πιο φιλικό περιβαλλον.

Ο Διαγωνισμός "Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα" επιδιώκει την ανάπτυξη περιβαλλοντικής επιχειρηματικότητας δίνοντας την ευκαιρία σε οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συνδυάσει φαντασία και πρακτικό πνεύμα με αποτέλεσμα έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες που θα βοηθήσουν το περιβάλλον. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι η ευνοϊκή για το περιβάλλον ιδέα να αποτελεί ήδη επιχειρηματική δραστηριότητα με έδρα στην Ελλάδα.

Το 2010 βραβεύθηκε η INTELEN AE για την επιτυχή επιχειρηματική εφαρμογή του ερευνητικού έργου της ιδρυτικής της ομάδας σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής διαχείρισης ενεργειακών πόρων και υπηρεσίες έξυπνης διαχείρισης ενεργειακής γνώσης.

Ο Διαγωνισμός θα επιβραβεύσει και το 2011 υφιστάμενες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που έχουν κάνει τις ιδέες τους πράξη. Η απονομή θα γίνει κατά την καθιερωμένη απονομή των Βραβείων Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας τον Νοέμβριο του 2011. Εκτός από την ηθική επιβράβευση, ο νικητής του Διαγωνισμού θα λάβει και συμβολικό χρηματικό έπαθλο ύψους 3,000 ευρώ.

Προθεσμία και τρόπος υποβολής συμμετοχών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους μέχρι τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 στο email: enterprising@alba.edu.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που υπάρχει εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ALBA Graduate Business School, στο email: enterprising@alba.edu.gr.

Διαδικασία αξιολόγησης συμμετοχών

Οι συμμετοχές που θα υποβληθούν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής θα αξιολογηθούν αρχικά από την οργανωτική ομάδα του ALBA Graduate Business School για την τυπική επάρκειά τους σύμφωνα με την ανακοίνωση του διαγωνισμού. Στη συνέχεια, η επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από Μέλη της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και Καθηγητές του ALBA Graduate Business School θα αξιολογήσει τις συμμετοχές και θα επιλέξει τον νικητή.

Ανακοίνωση νικητή

Ο νικητής θα ανακοινωθεί και θα βραβευθεί κατά την καθιερωμένη ετήσια απονομή των Βραβείων Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας τον Νοέμβριο.

Όροι συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται την κοινοποίηση των υποβληθέντων για τη διαγωνιστική διαδικασία εγγράφων και ηλεκτρονικών αρχείων στα πρόσωπα που απαρτίζουν την οργανωτική ομάδα του ALBA Graduate Business School και τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης που θα συσταθεί.
Οι συμμετέχοντες αποδέχονται την περιληπτική δημοσιοποίηση των συμμετοχών τους και την προβολή τους μέσω συνεντεύξεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την προώθηση του διαγωνισμού και την ενθάρρυνση του ευρύτερου κοινού για την ανάληψη παρεμφερών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.
Το ALBA Graduate Business School και η Λέσχη Επιχειρηματικότητας δεσμεύονται για την διατήρηση της εμπιστευτικότητας τυχόν ευαίσθητων επαγγελματικών δεδομένων σε περίπτωση που αυτά κοινοποιηθούν μέσω των εγγρράφων και ηλεκτρονικών αρχείων που θα υποβληθούν από τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

Περισσότερες Πληροφορίες: ALBA Graduate Business School

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας