27/05/2011

Γυναίκες & Νέες Τεχνολογίες - 21ο Girl Geek Dinner

Καριέρα

Στις 30 Μαϊου 2011 θα διεξαχθεί το 21ο Girl Geek Dinner στην Αθήνα. Στόχος του Girl Geek Dinner είναι να ενθαρρύνει τις γυναίκες να εξελίξουν τη σχέση τους με τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το Internet και τη διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων.

Πληροφορίες - Πρόγραμμα

Πού: Note New meeting point: Microsoft Hellas, Λεωφόρος Κηφισίας 221 Μαρούσι Αθήνα.

Πότε: τη Δευτέρα 30 Μαίου 2011, στις 19.00.

Ποιοί και τι:
19.00-19.30: Προσέλευση.

19.30-19.40 Καλωσόρισμα στο 21ο Girl Geek Dinner από τη Δέσποινα Μπακιρτζή.

19.40-20.00: bargainville.gr. Η Λίλιαν Κούτση, «αυτοδίδακτη» στο internet και στα social media, με μεγάλη εμπειρία στο συμβουλευτικό επιχειρηματικό business, είχε την ιδέα και το μεράκι να δημιουργήσει το bargainville.gr, μία on line «πόλη» ευκαιριών.
Η Λίλιαν θα μας μιλήσει για την εμπειρία της μέσα από το bargainville, τα προβλήματα που αντιμετώπισε και τα πλάνα της για το μέλλον.

20.00-20.20: «Γάλατα υπάρχουν πολλά, ΝΟΥΝΟΥ όμως ένα».
Όχι δεν είναι διαφήμιση για τη Νουνού αλλά αναφορά στη δημιουργό του συγκεκριμένου slogan και την πιο δυναμική και δημιουργική γυναίκα της ελληνικής διαφήμισης, Κατερίνα Τσεμπερλίδου.
Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου θα μας μιλήσει για την πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική της πορεία και κυρίως για το πάθος της, τη λογοτεχνία.
«Έτσι για καφέ και κουβέντα», «Χριστουγεννιάτικο φως», «Κεραυνοβόλος γάμος», «Αγάπη μου κολυμπάς με καρχαρίες», «Έχω μήνυμα για σας», «Η ευτυχία είναι απόφαση», «Τα μονοπάτια της ευτυχίας», «Το ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα», «Εγώ στα καλύτερά μου», είναι μερικά από τα βιβλία της που έχουν γράψει και γράφουν ιστορία.

20.20-20.40: bakeyourpardon Η Δανάη Χριστοπούλου εδώ και 7 χρόνια αρθρογραφεί σε γυναικεία και ποικίλης ύλης περιοδικά, sites και blogs, συνεργάζεται ως copywriter με διαφημιστικά γραφεία και ονειρεύεται …γλυκά.
Η βαθειά πεποίθηση της Δανάης πως τα γλυκά μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, την οδήγησε εν μέσω οικονομικής και ψυχολογικής κρίσης να οραματιστεί το I Bake Your Pardon: μια online υπηρεσία παρασκευής γλυκών κατά παραγγελία!

20.40-21.30: Dinner, Drinks και… απεριόριστο networking!

Οι συμμετέχοντες:
Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (προτιμούμε να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 100 συμμετέχοντες.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ
Dress code: be yourself :-)

Περισσότερες Πληροφορίες: Girl Geek Dinners