10/5/2011

Επιχειρηματικές Ιδέες: ipad στα Εστιατόρια στις Η.Π.Α

Καριέρα

Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε το αμερικάνικο εστιατόρια E La Carte να αυξήσει τις πωλήσεις του παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες εκμεταλλευόμενες τις δυνατότητες της τεχνολογίας και συγκεκριμένα των Tablet PC όπως είναι το iPad. Τοποθέτησε σε όλα τα τραπέζια ipad τα οποία παρέχουν 4 υπηρεσίες στους πελάτες: 1) Να δώσουν την παραγγελία τους 2) Να παίξουν διάφορα παιχνίδα 3) Να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής 4) Να σχολιάσουν την εμπειρία τους στο εστιατόριο.

Μόλις κάτσουν στο τραπέζι οι πελάτες δίνουν μέσω του ipad τις παρακάτω πληροφορίες: Τον αριθμό του τραπεζιού στον οποίο κάθονται, πόσα άτομα είναι και στην συνέχεια επιλέγουν τι θα παραγγείλουν μέσα από το μενού με τις πολυάριθμες φωτογραφίες. Μόλις σταλεί η παραγγελία εκτυπώνεται στην κουζίνα. Όσο η παραγγελία ετοιμάζεται στην κουζίνα οι πελάτες μπορούν να παίζουν διάφορα παιχνίδια, να ενημερωθούν μέσω του ipad για τις εκδηλώσεις της περιοχής και να διαβάσουν περισσότερες πληροφορίες για το εστιατόριο. Μετά το τέλος του φαγητού μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής και αν επιθυμούν να πληρώσουν απευθείας μέσω του Card Reader (Πρόγραμμα που διαβάζει τις Κάρτες) με την πιστωτική τους κάρτα.

Σύντομα το εστιατόριο E La Carte ετοιμάζει να πληροφορεί μέσω του ipad τους πελάτες του με συμβουλές διατροφής ώστε να επιλέξουν το κατάλληλο γεύμα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.elacarte.com

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας