13/5/2024

Εκπαίδευση των πρώτων πιστοποιημένων Ελλήνων Green Project Managers από την projectyou

Εκπαιδευτικά Νέα

Το φθινόπωρο του 2023 η projectyou έφερε για 1η φορά στην Ελλάδα τη Διεθνή Πιστοποίηση Green Project Management GPM®, η οποία είναι προσανατολισμένη στην εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών σε κάθε φάση ενός έργου. Μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος οι συμμετέχοντες εξοπλίστηκαν με τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις, ώστε να μπορούν να διαχειριστούν έργα με αποτελεσματικότητα, τοποθετώντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα στο επίκεντρο των προσπαθειών τους.
 
Μετά την εκπαίδευσή τους από την projectyou και την Κατερίνα Θεοφανίδου, IPMA-D και certified Green Project Manager, από τον Απρίλιο του 2024 τον τίτλο του certified Green Project Manager κατέχουν πλέον και οι:
  • Φαίη Αλεξάνδρου
  • Γιώργος Καραμπάτος
Ευχόμαστε σε όλους τους πιστοποιημένους Green Project Managers κάθε επιτυχία στη νέα τους πορεία και τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να είναι πρωτοπόροι στην εφαρμογή και την προώθηση πρακτικών που σέβονται και προστατεύουν το τρίπτυχο People – Planet - Prosperity!
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας