10/05/2024

Νέο online σεμινάριο συγγραφής από τις Εκδόσεις Ύδωρ - Όμιλος Πολιτισμού

Σεμινάρια

Το Semifind καλωσορίζει τις Εκδόσεις Ύδωρ – Όμιλος Πολιτισμού, ένα φορέα που ευθυμεί να πράττει όπως ακριβώς δρα το νερό στον πλανήτη μας: Ως ζωογόνος δύναμη.
 
Οι Εκδόσεις ΥΔΩΡ αναζητούν δημιουργούς και βιβλία κάθε είδους, που εμπνέουν, δίνουν τροφή για σκέψη και πάνω από όλα, διεισδύουν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Με σεβασμό, συνέπεια και καθαρότητα τόσο απέναντι στους συγγραφείς τους, όσο και στο αναγνωστικό κοινό, φιλοδοξούν να ανακαλύπτουν τα σημαντικά, τα αληθινά και τα σπάνια σε όλα τα επίπεδα, και να τα φέρνουν δημιουργικά και εμπνευσμένα στο φως για όλους.
 
Το νέο διαδικτυακό σεμινάριο με εισηγήτρια την Αλεξάνδρα Μπελεγράτη και τίτλο «Ιστορίες εντός μας» επιδιώκει, μέσω εύστοχων τρόπων, να βοηθήσει ώστε να εξελίξει ο καθένας τη δική του μοναδική «δημιουργική φωνή» για να διανθίσει μια συγκεκριμένη ιστορία, η οποία θα χτίζεται μέσα στους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου. Εναλλακτικά, ήδη υπάρχουσες ιστορίες μπορούν να εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσλαμβάνουσες και την προσωπική εργασία του κάθε δημιουργού.
 
Οι διαδικτυακές ζωντανές συναντήσεις, που θα πραγματοποιούνται τις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, θα δίνουν την ευκαιρία παρακολούθησης, σε ενδιαφερόμενους από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, χωρίς να δημιουργούν δεσμεύσεις για τον τόπο παρακολούθησης.
 
Το εργαστήρι απευθύνεται σε άτομα που έχουν κάποια πρώτη εμπειρία με τη συγγραφή, χωρίς αυτό να είναι αναγκαία προϋπόθεση. Επίσης αφορά καλλιτέχνες, όπως συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιούς αλλά και κάθε δημιουργό που επιθυμεί να εμβαθύνει στη δομή μιας ιστορίας και στην εξέλιξη των δημιουργικών του μέσων.
 
“Πρόκειται για ένα δημιουργικό ταξίδι που θα κάνουμε ταυτόχρονα όλοι μαζί στα μονοπάτια των αρχέγονων καταβολών μας, αλλά και σε εκείνα των σύγχρονων προβληματισμών μας, ενώ παράλληλα, ο καθένας ξεχωριστά θα συνδεθεί και θα αντλήσει έμπνευση φωτίζοντας τις εσωτερικές ρωγμές του, δρώντας δημιουργικά”, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη.
 
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: Εκδόσεις Ύδωρ – Όμιλος Πολιτισμού

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας