20/03/2024

Το Semifind καλωσορίζει τον εκπαιδευτικό φορέα ΑΚ Training

Σεμινάρια

Η AK Training δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης μέσω της υλοποίησης εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε θέματα διαπραγματεύσεων, διαπροσωπικής επικοινωνίας και γλώσσας σώματος.
 
Ένας διαπραγματευτής ομήρων εκπαιδεύει σε τεχνικές και δεξιότητες που εφαρμόζονται σε διαπραγματεύσεις υψηλής διακινδύνευσης, με ένα πλήρες πρόγραμμα αλληλοσυμπληρούμενων εκπαιδευτικών σεμιναρίων, για να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή σας.
 
Με την επιμελημένη σχεδίαση των εισηγήσεων, των ασκήσεων και τα παιχνιδιών ρόλων σας βοηθά να βελτιώσετε τις διαπραγματευτικές – επικοινωνιακές  δεξιότητές σας, που θα μεταμορφώσουν την επαγγελματική και προσωπική ζωή σας και για να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.
 
Τα βασικά στοιχεία του φορέα αποτελούν:
 
  • Η Διαπραγμάτευση: Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, βοηθάμε τους ανθρώπους να κατακτήσουν την τέχνη της διαπραγμάτευσης, βελτιώνοντας τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες.
  • Η Επικοινωνία: Η ανάπτυξη δεξιοτήτων ενεργής ακρόασης και ενσυναίσθησης αποτελούν το κλειδί για επιτυχημένες διαπραγματεύσεις. Η επικοινωνία είναι η βάση των διαπραγματεύσεων. Η γλώσσα είναι ένα όπλο!
  • Η Ρητορική του Σώματος (Γλώσσα Σώματος): Η μη λεκτική επικοινωνία είναι σημαντική στην κοινωνική και επαγγελματική αλληλεπίδραση. Κατανοώντας τα μη γλωσσικά σήματα που εκφράζονται από το σώμα, μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να κατανοήσετε καλύτερα τους ανθρώπους.
Το σεμινάριο επικοινωνίας και marketing «Πετύχετε, επικοινωνώντας αποτελεσματικά», με έναν συνδυασμό της θεωρίας με την πράξη μέσα από διαδραστικές ασκήσεις (role play), θα δώσει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να αναγνωρίσουν την δυναμική των τεχνικών για αποτελεσματική επικοινωνία και να μετατρέψουν την αποκτηθείσα γνώση σε πραγματική ικανότητα.
 
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: ΑΚ Training

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας