11/3/2024

Διεκδικήστε το Μέλλον σας: Ο 1ος Δωρεάν Κύκλος Webinars “Know & Grow Evenings” είναι εδώ!

E-Learning

Σε έναν κόσμο όπου η δια βίου μάθηση και η επαγγελματική ανάπτυξη αποτελούν πυλώνες για την επιτυχία, η Projectyou κατανοεί βαθιά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας όσο και έμπειρα στελέχη, που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις και το δίκτυο τους. Ενώπιον αυτών των προκλήσεων, η Projectyou ανακοινώνει με ενθουσιασμό την πρωτοποριακή πρωτοβουλία «Know & Grow Evenings», μια σειρά από δωρεάν webinars που σχεδιάστηκαν για να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν και να ενδυναμώσουν τους σύγχρονους επαγγελματίες.
 
Οι συμμετέχοντες στα «Know & Grow Evenings» θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν προσωπικά και επαγγελματικά, παρακολουθώντας ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που θα επιλέγεται με βάση τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους. Από βασικές επιχειρηματικές γνώσεις μέχρι τεχνικές δικτύωσης και διαχείρισης επαγγελματικών σχέσεων, τα «Know & Grow Evenings» υπόσχονται μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.
 
Ο 1ος κύκλος των «Know & Grow Evenings» ξεκινάει την Πέμπτη 11 Απριλίου και ώρα 19:00 – 21:00. Πέρα από τις γνώσεις που θα αποκτηθούν μέσα από τα webinars, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ειδικά διαμορφωμένη Βιβλιοθήκη, με παρουσιάσεις, άρθρα, εργαλεία και ιδέες, που θα μπορούν οι συμμετέχοντες να εφαρμόσουν άμεσα στην πράξη.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του φορέα. 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας