28/02/2024

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διεξαγωγή του Voxxed Days Ioannina

Εκπαιδευτικά Νέα

Μετά τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, για πρώτη φορά το συνέδριο Voxxed Days πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο συνεδριακό κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024. To συνέδριο έφερε τον τίτλο Voxxed Days Ioannina και αποτέλεσε τον ιδανικό τόπο συνάντησης για απόκτηση γνώσεων και ανταλλαγή απόψεων για τους παρευρισκομένους. 
 
Οι ομιλίες του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν σε δύο παράλληλες αίθουσες που κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών της ανάπτυξης λογισμικού, ενώ οι καταξιωμένοι ομιλητές από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική μοιράστηκαν τις πολύτιμες εμπειρίες τους με το κοινό. 
 
Ο κ.Πάτροκλος Παπαπέτρου εμπνευστής των συνεδρίων στην Ελλάδα τόνισε σε δήλωση του “Αποφασίσαμε το 2024 να διοργανώσουμε το Voxxed Days στα Ιωάννινα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσει και το υπόλοιπο κοινό της χώρας μας. Στόχος μας είναι η διοργάνωση του Voxxed Days Ioannina να μετεξελιχθεί σε ετήσιο θεσμό που θα περιμένει όλη η περιοχή. Ο θεσμός να  αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης και της προσέλκυσης νέων εταιρειών πληροφορικής και λογισμικού οι οποίες θέλουν να επενδύσουν στα Ιωάννινα και την Ήπειρο. Τέλος υπάρχει μία πιθανή επέκταση το 2025 να διοργανώσουμε το συνέδριο σε μία τέταρτη πόλη της Ελλάδας. Ωστόσο, το επόμενο συνέδριο μας είναι το Devoxx Greece και θα διεξαχθεί 18 με 20 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών”. 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας