21/02/2024

Στο Χαλάνδρι το 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας “Όταν Συνάντησα Εμ3να”

Εκπαιδευτικά Νέα

Σε έναν χώρο, όπου ο κόσμος συναντιέται με την τέχνη, τη μουσική και το πνεύμα της γιορτής!

Ετοιμάσου για μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη χρώματα, ζωή και θετική ενέργεια, γιατί μαζί με αξιόλογους συνεργάτες και ειδικούς στον τομέα της Ψυχικής Υγείας, εργαστήκαμε με κέφι και διάθεση, ώστε να σας υποδεχτούμε, να σας ενημερώσουμε και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Το ΚΕ.ΘΕΣΥ. σε συνεργασία με την Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας “Όταν Συνάντησα Εμ3να” το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 στο χώρο του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ, Παπανικολή 146 στο Χαλάνδρι.

Το τελευταίο διάστημα και έπειτα από τη βία και εγκληματικότητα που έχει κυριεύσει παιδιά και ενήλικες, στα πλαίσια ενημέρωσης και αφύπνισης των πολιτών, δεδομένου πως όσο οι ενήλικες, εξελίσσονται, τόσο περισσότερα υγιή παιδιά μεγαλώνουν στην κοινωνία μας, το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ως συνεισφορά σε όλο αυτό που συμβαίνει, τα τελευταία τρία έτη, διεξάγει δωρεάν εκπαιδευτικές ομιλίες σε σχολεία για γονείς και εκπαιδευτικούς και προσφέρει δωρεάν τρίμηνες ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας.

Φέτος λοιπόν, διοργανώνει αυτή την δράση, σε μία κοινή προσπάθεια αφύπνισης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας.

Μέσα από το Διήμερο Φεστιβάλ, θα έχεις τη δυνατότητα, να περάσεις από όλα τα γραφεία και των 48 Ειδικών Ψυχικής Υγείας, που θα παρευρίσκονται στον χώρο, περιμένοντας να τους γνωρίσεις, να σου μιλήσουν για το έργο τους και να σου προσφέρουν δώρα γνωριμίας όπως ατομικές συνεδρίες αυτογνωσίας, σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, συμμετοχή σε ομάδες αυτογνωσίας και συνεδρίες Life Coaching.

Επίσης μπορείς να επιλέξεις να παρακολουθήσεις μέσα από τα 48 βιωματικά εργαστήρια και διαδραστικές ομιλίες, που θα διεξάγονται ανά ώρα και να έρθεις σε επαφή, με βαθιές συνειδητοποιήσεις και νέες διαστάσεις του εαυτού και της ζωής σου και να συνδεθείς με άλλα άτομα, με κοινά χαρακτηριστικά και τρόπο σκέψης.

Σε μια προσπάθεια και μια ευχή, γιατί ακόμη πιστεύουμε, σε ενα καλύτερο αύριο… ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας…μια πιο υγιή κοινωνία για όλους μας!
 
Για δηλώσεις συμμετοχής και προβολή του αναλυτικού προγράμματος μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του φορέα.

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας