21/2/2024

Δωρεάν διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Εκπαιδευτικά Νέα

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν, τη 14η διημερίδα με τίτλο «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη». Η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, έχει ως αντικείμενο την αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.
 
Εγγραφή: Ακολουθώντας τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας του εκπαιδευτηρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα και να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.
 
Διαδικασία: Λίγες μέρες πριν από τη διημερίδα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν συνδέσμους και οδηγίες για το σύνολο των παρουσιάσεων των 2 ημερών προκειμένου να παρακολουθήσουν ελεύθερα εκείνες που επιθυμούν.
 
Κόστος: Η συμμετοχή στη διημερίδα είναι χωρίς κόστος για τους ενδιαφερόμενους.
 
Που απευθύνεται: Σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, σε φοιτητές καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον χώρο της εκπαίδευσης.
 
Βεβαιώσεις Παρακολούθησης: Θα σταλούν ηλεκτρονικά μετά τη διημερίδα στους συμμετέχοντες.
 
Πρόγραμμα:
 
Σάββατο 9/3 – 10:45-13:40 – Κεντρικές Ομιλίες 
Κυριακή 10/3 – 10:00-14:00 – Ενότητες: «Δημοτικό», «Διεπιστημονικά Θέματα», «Ειδική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση», «Ξενόγλωσση Εκπαίδευση», «Οικονομικά Μαθήματα», «Προσχολική Αγωγή», «Ρομποτική», «Τεχνητή Νοημοσύνη», «Φιλολογικά Μαθήματα», «Ψηφιακά Εργαλεία Μάθησης», «Ψηφιακά Εργαλεία Οργάνωσης Εκπαιδευτικού», «Gamification & VR», «International» και «Microsoft Educators».
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρονική δήλωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέσω του παρακάτω e-mail: ganton@avgouleaschool.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας