08/02/2024

Διαδικτυακή ενημέρωση HR & Training Managers στα εκπαιδευτικά προγράμματα της projectyou

Εκπαιδευτικά Νέα

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη συνεχή εξέλιξη των στελεχών και την προσαρμογή τους στις νέες γνώσεις, τεχνολογίες και μεθόδους εργασίας, η Projectyou, με 15 χρόνια εμπειρία στον κλάδο της εκπαίδευσης, σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 15:30 – 16:30 σε μια διαδικτυακή συνάντηση. Σκοπός είναι μέσα από αυτή τη συνάντηση να γνωριστούμε και να σας παρουσιάσουμε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και πώς μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη των  υπαλλήλων σας.
 
Η εταιρεία μας εκτός από την κλασσική θεματολογία έχει αναπτύξει σεμινάρια και εργαστήρια που είναι καινοτομικά, αντιμετωπίζουν απαιτήσεις του άμεσου μέλλοντος, στοχεύουν στα skills και στις πρακτικές γνώσεις που απαιτεί η αγορά. 
 
Σε 4 από τα προγράμματα μας οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να λάβουν διεθνείς πιστοποιήσεις, για τις οποίες είμαστε εγκεκριμένοι Εκπαιδευτικοί Φορείς: 
 
  • Supply chain (Sourcing, Warehousing, Transportation, Customer Service, Demand Forecasting and Production Planning, Process Design, Basic Logistics Economics) –> European Logistics Association (ELA)     
  • Project Management -> International Project Management Association (IPMA)     
  • Green Project Management -> GPM-b
  • Agile Project Management - SCRUMStudy
Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε, να μοιραστούμε μαζί σας τις προτάσεις μας, να ακούσουμε τις δικές σας απαιτήσεις και να δημιουργήσουμε από κοινού το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας σας. Επίσης, θα έχετε και την ευκαιρία να είστε ένας από τους 6 συμμετέχοντες, που θα κερδίσουν στο τέλος της συνάντησης ένα σεμινάριο της επιλογής τους.
 
Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας