22/01/2024

Εκπαιδευτικά σεμινάρια Lash Lift από τη σχολή LeLashes Academy

Σεμινάρια

Το Semifind καλωσορίζει τον νέο εκπαιδευτικό φορέα LeLashes Academy, ο οποίος με τις πρωτοποριακές τεχνικές και την εμπειρία του εκπαιδεύει και δημιουργεί επαγγελματίες Lash Artist.
 
Η σχολή LeLashes Academy εγκαινιάστηκε από τη Λένια Λαμνάτου, η οποία γιορτάζοντας τα 25 χρόνια ενεργούς παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς, θέλησε να δημιουργήσει την πρώτη ολοκληρωμένη Σχολή Τοποθέτησης Βλεφαρίδων, Lash Lift, Brow Lamination και Permanent Tattoo με κρατικά αναγνωρισμένο πτυχίο Δια Βίου Μάθησης και ισχύ σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Όλες οι πιστοποιήσεις του LeLashes Academy φέρουν την σφραγίδα της Lash Extend, η οποία πιστοποιεί υλικά υψηλών προδιαγραφών, εγκρίνει και αναγνωρίζει τα ανώτερα εκπαιδευτικά προγράμματα και προσφέρει τη δυνατότητα Μaster Εκπαίδευσης στην Ολλανδία.
 
Το σεμινάριο Τοποθέτηση Βλεφαρίδων, απευθύνεται σε όλες τις μαθήτριες που θέλουν να εκπαιδευτούν στις τεχνικές τοποθέτησης βλεφαρίδων και να εξελιχθούν ως εκπαιδεύτριες στον κλάδο τους. 
 
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: LeLashes Academy.
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας