29/9/2023

Baker Tilly Digital Day 2023: Empowering AI Solutions for Operational Excellence and Growth

Εκπαιδευτικά Νέα

Η projectyou σας προσκαλεί στο συνέδριο Baker Tilly Digital Day, που θα διεξαχθεί την 3η Οκτωβρίου 2023 στο Athens Marriott Hotel από τις 09:00 μέχρι τις 14:00. Η Baker Tilly Ελλάδας είναι ένας από τους κορυφαίους ομίλους παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, το συνέδριο Baker Tilly Digital Day 2023 έχει ως στόχο να εξετάσει τις δυνατότητες και τις προκλήσεις, που παρουσιάζονται στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ). Μέσα από μια επιχειρηματική και τεχνική οπτική, θα αναλυθούν τα προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού, καινοτομίας και κυβερνοασφάλειας, καθώς και οι επιπτώσεις τους στις τεχνολογίες ανάλυσης δεδομένων.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Baker Tilly αλλά και εκλεκτοί προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς, με βάση την εμπειρία τους, αλλά και σχετικά έργα που έχουν αναλάβει. Τα πάνελ συζητήσεων θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν για επίκαιρα ζητήματα που αφορούν το χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

Το Baker Tilly Digital Day αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης αλλά και δικτύωσης για επιχειρηματίες, επαγγελματίες της τεχνολογίας, και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον ρόλο της τεχνολογίας στην επιχειρηματική και κοινωνική ανάπτυξη.

Το συνέδριο θα χαιρετήσουν ο Υφυπουργός Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας της Ελλάδας κ. Κώστας Φραγκογιάννης και ο κ. Μαρίνος Γιαννόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprise Greece.
Το συνέδριο στηρίζουν η ai-analytix και η TUV Nord Hellas.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν και να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και τους ομιλητές στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης στο Baker_Tilly_Digital_Day_ 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Baker Tilly
T: +30 215 5006060
E: marketing@bakertilly.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας