10/4/2023

Νέο πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος και το Παν/μιο Αιγαίου

E-Learning

Το  Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνουν το μοριοδοτούμενο εξ αποστάσεως σεμινάριο Ειδική αγωγή και μαθησιακές δυσκολίες: ψηφιακές τεχνολογίες, συναισθηματική νοημοσύνη, διατροφή, βιταμίνες και σας προσκαλούν να ενισχύσετε τις γνώσεις σας ενσωματώνοντας στο μάθημά σας τεχνολογίες που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μειώσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση και η κατάρτιση των επιμορφούμενων στο γνωστικό αντικείμενο των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων για την προσέγγιση της γνώσης από μαθητές στο πεδίο των Μαθησιακών Δυσκολιών, καθώς και στη χρήση εργαλείων για την ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς αλλά μπορεί να είναι αρωγός και σε γονείς που έχουν παιδί με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και επιθυμούν μέσω των ΤΠΕ να συνδράμουν στη βελτίωση των τομέων που παρουσιάζει δυσκολίες. 

Εγγραφές πραγματοποιούνται έως τις 15/04/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας