30/3/2023

CEARS: 4+1 δωρεάν κορυφαία και σύγχρονα εξ αποστάσεως σεμινάρια!

E-Learning

Μπορεί όλα τα προηγούμενα χρόνια να είχαμε συνηθίσει στην ιδέα της εκπαίδευσης με φυσική παρουσία στην αίθουσα διδασκαλίας, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ένας εναλλακτικός τρόπος εκπαίδευσης έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του.
 
Ειδικά μετά την πανδημία, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση έχει έρθει γερά στο προσκήνιο, με τα οφέλη που προσφέρει να είναι πολλά και σημαντικά: μηδενικός χρόνος μετακίνησης, μειωμένο κόστος, άνεση, ευελιξία, κ.α. 
 
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός CEARS πρωτοπορεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και σάς προσφέρει κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, αλλά και δωρεάν σεμινάρια, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας με τη μέγιστη δυνατή άνεση κι ευελιξία. 
 
Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε κάποια από τα κορυφαία δωρεάν σεμινάρια που προσφέρει το CEARS, το οποίο - επενδύοντας σε μια ανθρωποκεντρική μορφή εκμάθησης - παρέχει πολύτιμα εφόδια για την ένταξη στην αγορά εργασίας.
 
Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε, χωρίς να χάνουμε άλλο χρόνο!
 
1. Digital Marketing
 
Η τεχνολογία εξελίσσεται με τρελούς ρυθμούς και μαζί της αλλάζουν και πολλοί επαγγελματικοί κλάδοι, με έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς να είναι αυτός του μάρκετινγκ.
 
Το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει αναμφίβολα αλλάξει σημαντικά τον τρόπο προβολής και προώθησης των επιχειρήσεων, γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά δημοφιλές στον σύγχρονο, απόλυτα ψηφιακό κόσμο μας.
 
Το CEARS, λοιπόν, προσφέρει ένα εξ αποστάσεως σεμινάριο στο Digital Marketing στα ελληνικά εντελώς δωρεάν, συνολικής διάρκειας 200 ωρών!
 
Κάποιες από τις δυνατότητες που θα αποκτήσετε με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι:
 
- Ανάλυση ψηφιακών στρατηγικών μάρκετινγκ,
 
- γνώση χρήσης των βασικών εργαλείων του ψηφιακού μάρκετινγκ, αλλά και σωστή επιλογή των καταλληλότερων ανάλογα με τους εκάστοτε στόχους της στρατηγικής,
 
- αναγνώριση της αξίας του μάρκετινγκ μέσω των μηχανών αναζήτησης,
 
- κατανόηση μιας τεράστιας γκάμας εργαλείων και τεχνικών ανάλυσης και συσχέτισης δεδομένων από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
2. Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resources Management)
 
Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού είναι ένας ακόμα επαγγελματικός κλάδος που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει αρκετά μεγάλη δημοφιλία.
 
Το προσωπικό ή το ανθρώπινο δυναμικό (εναλλακτικά: ανθρώπινοι πόροι ή human resources) αποτελεί το σώμα και την ψυχή κάθε επιχείρησης, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι εταιρείες να το επιλέγουν και να το διαχειρίζονται προσεκτικά, με στόχο τόσο τη δική του ικανοποίηση, όσο και την αύξηση της συνολικής παραγωγικότητας.
 
Έτσι, ένα εξ αποστάσεως δωρεάν σεμινάριο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού θα σας ωφελήσει με πολλούς τρόπους, σε περίπτωση που αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό το επαγγελματικό μονοπάτι.
 
Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το συγκεκριμένο σεμινάριο θα καταφέρετε να αναπτύξετε δεξιότητες σχετικά με:
 
- προσλήψεις κι επιλογή προσωπικού,
 
- διατήρηση ικανοποίησης και παροχή κινήτρων στο προσωπικό,
 
- εκπαίδευση και εξέλιξη των υπαλλήλων,
 
- επιτυχημένη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ του προσωπικού,
 
- αξιολόγηση προσωπικού, κ.α.
 
Το μοναδικό προαπαιτούμενο για συμμετοχή σε αυτό το σεμινάριο είναι η γνώση αγγλικής γλώσσας, καθώς διδάσκεται στα αγγλικά.
 
3. Κατασκευή ιστοσελίδων
 
Το διαδίκτυο κατέχει σημαντικότατο ρόλο στη ζωή και στην καθημερινότητά μας. Μέσα σε μία ημέρα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπείτε σε περισσότερες από μία ιστοσελίδες, είτε για εργασιακούς σκοπούς, είτε για λόγους αναψυχής.
 
Όπως αντιλαμβάνεστε, οι ιστοσελίδες έχουν τεράστια αξία στον σύγχρονο κόσμο. Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν εσείς γνωρίζατε πώς να τις κατασκευάζετε;
 
Αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα θα αποκτήσετε, εάν αποφασίσετε να παρακολουθήσετε το εξ αποστάσεως σεμινάριο στη Δημιουργία Ιστοσελίδων (διάρκειας 250 ωρών), που προσφέρει εντελώς δωρεάν στα ελληνικά το CEARS!
 
Πέρα από το προφανές της γνώσης δημιουργίας ιστοσελίδας, θα είστε επίσης σε θέση να:
 
- γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ιστοσελίδων, αλλά και τις τεχνικές για ανάπτυξη, συντήρηση και διαχείρισή τους,
 
- γνωρίζετε τα διάφορα είδη ιστοσελίδων, αλλά και ποια είναι τα καταλληλότερα εργαλεία για τη δημιουργία κάθε είδους,
 
- γνωρίζετε τα τεχνικά, ηθικά και κοινωνικής υφής θέματα που θέτει η δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδων.
 
4. AutoCad
 
Εάν δραστηριοποιείστε ή σκοπεύετε να απασχοληθείτε επαγγελματικά ως πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές επίπλων, μηχανολόγοι μηχανικοί ή καλλιτέχνες και, γενικότερα, έχετε ανάγκη να δημιουργείτε τρισδιάστατα (και όχι μόνο) σχέδια, τότε ένα δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάριο στο AutoCad είναι παραπάνω από απαραίτητο.
 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υπολογιστή που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε εύκολα και αυτοματοποιημένα δισδιάστατα και τρισδιάστατα σχέδια για τη δουλειά σας, αποτελώντας ίσως το βασικότερο εργαλείο για τις παραπάνω ειδικότητες.
 
Η συγκεκριμένη επιμόρφωση διεξάγεται στα ελληνικά και διαρκεί συνολικά 100 ώρες.
 
Κάποια από τα πράγματα που θα μάθετε μέσα από το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι:
 
- Βασικές εντολές σχεδίασης,
 
- σχεδίαση με συντεταγμένες,
 
- χρήση εργαλείων σχεδίασης (draw tools) και εργαλείων τροποποίησης (modify tools),
 
- παραμετρική και τρισδιάστατη σχεδίαση, κ.α.
 
5. Διαχείριση άγχους (Stress Management)
 
Οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής είναι ιδιαίτερα έντονοι και γρήγοροι, με αποτέλεσμα η διατήρηση μιας σωστής ψυχικής ισορροπίας να αποκτά τεράστια σημασία για μια υγιή καθημερινότητα.
 
Και ποιος δεν επιθυμεί να διατηρεί τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή;
 
Αν, λοιπόν, δυσκολεύεστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα, τότε θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο ένα δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάριο στη διαχείριση του άγχους (stress management).
 
Η συγκεκριμένη επιμόρφωση, συνολικής διάρκειας 100 ωρών, απευθύνεται σε ενήλικες όλων των κοινωνικών ομάδων (εργαζόμενους, γονείς κ.α.) που νιώθουν πιεσμένοι ή αγχωμένοι και μπορεί να δυσκολεύονται να είναι λειτουργικοί στην καθημερινότητά τους.
 
Ορισμένα από τα πράγματα που θα μάθετε μέσα από αυτό το σεμινάριο είναι:
 
- Επιδράσεις του στρες σε βιολογικό, συναισθηματικό, πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο,
 
- επιπτώσεις της θετικής και αρνητικής σκέψης,
 
- τρόπους αντιμετώπισης του άγχους,
 
- τεχνικές και ασκήσεις χαλάρωσης, κ.α.
 
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως για όλα τα παραπάνω σεμινάρια, μετά το πέρας της παρακολούθησης, δίνεται η δυνατότητα πιστοποίησης με κόστος 70€.
 
Δείτε εδώ όλα τα εξ αποστάσεως σεμινάρια που προσφέρει ο εκπαιδευτικός οργανισμός CEARS και επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε!

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας