23/3/2023

Νέο σεμινάριο για επιχειρήσεις και τμήματα HR τον Απρίλιο στην Αθήνα

Σεμινάρια

Το Katalinas Life Events ανακοινώνει τη διεξαγωγή του σεμιναρίου: Επιτυχημένες Προσλήψεις, Προσέλκυση & Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, managers, recruiters, employee selection/recruitment manager ή σε υποψήφιους εργαζόμενους που αναζητούν inside information.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, 17:00 – 20:00, στο Katalinas Life Events, Αιμιλίου Βεάκη 28, Περιστέρι (σταθμός μετρό Περιστέρι).

 

Το Katalinas Life Events δραστηριοποιείται στην διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων.

 

Στο 100% πρακτικό σεμινάριο με τίτλο «Προσέλκυση & Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού»  δίνονται απαντήσεις για την μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν όλες οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ένα πρωτότυπο σεμινάριο που προσφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας επιχειρηματίας ή ένας employee selection/recruitment manager!

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των επιχειρήσεων;

Ποια διαδικασία ακολουθούν οι μεγαλύτερες και καλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να βρουν προσωπικό;

Πόσο κοστίζει μία κακή πρόσληψη;

Για πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων
Τ: 211 11 75 845 | 6940778779
E: katalinaslifeevents@gmail.com

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας