12/10/2022

Δωρεάν Online Πρόγραμμα - Inclusive Peer Learning with Augmented Reality

Εκπαιδευτικά Νέα

O AKTO, ως μέλος της ευρωπαϊκής σύμπραξης iPear και σε συνεργασία με πανεπιστήμια και φορείς της Γερμανίας, της Νορβηγίας και της Ισπανίας, σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο δωρεάν, διαδικτυακό, πανευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Inclusive Peer Learning with Augmented Reality».

Αντικείμενο του online εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο συνδυασμός της αλληλο-μάθησης (peer to peer learning) με την επαυξημένη πραγματικότητα στην εκπαίδευση και γενικότερα στην κατάκτηση της γνώσης κάθε θεματικού πεδίου. Το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος θα είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, αλλά και στα Ελληνικά.

Δείτε εδώ, μία σύντομη σχετική παρουσίαση.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 19 Οκτωβρίου 2022 και διαρκεί 4 εβδομάδες. Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντας θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πλατφόρμα ΙΜΟΟΧ, το οποίο θα φέρει και τα λογότυπα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που χρηματοδοτεί τη δράση.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα συμμετοχής στο Διεθνές Σεμινάριο, που θα λάβει μέρος στην Αθήνα, 1-2 Ιουνίου 2023.

Για πληροφορίες και εγγραφές για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

AKTO | International Development Programs Division

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας