20/09/2022

Voxxed Days: Η μεγαλύτερη Τεχνολογική Συνάντηση επιστρέφει στην Αθήνα!

Εκπαιδευτικά Νέα

Μετά την τεράστια επιτυχία του τεχνολογικού συνεδρίου Voxxed Days στην Θεσσαλονίκη και στο οποίο συμμετείχαν παραπάνω από 600 λάτρεις της τεχνολογίας από όλο τον κόσμο, με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνεται η διεξαγωγή του επόμενου Voxxed Days, στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2022!
 
Για πρώτη φορά μετά την πανδημία, το πολυαναμενόμενο Voxxed Days Athens επανέρχεται δυναμικά υποδέχοντας τους συμμετέχοντές του στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», τον υπερσύγχρονο συνεδριακό και πολιτιστικό χώρο του «Ελληνικού Κόσμου» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.
 
Πάνω από 40 καταξιωμένοι και δημοφιλείς ομιλητές από την Αμερική, την Ευρώπη και την Ελλάδα, θα μοιραστούν την εμπειρία τους και τις πολύτιμες γνώσεις τους για τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας σε θέματα που αφορούν: Big Data, Machine Learning & Artificial Intelligence, Cloud Containers & Infrastructure, Development Practices, Architecture, Programming Languages, Modern Web, and People & Culture. 
 
Επιπλέον, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον κοινωνικοποίησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν ευκαιρία να γνωρίσουν λάτρεις της τεχνολογίας από όλη την Ελλάδα, καθώς και να συναντήσουν από κοντά τους εκπροσώπους των χορηγών του συνεδρίου, οι οποίοι αποτελούνται από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες τεχνολογίας της χώρας.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές, το πρόγραμμα, και τις τιμές των εισιτηρίων, επισκεφθείτε το website Voxxed Days Athens.
 
Inspire. Have fun. Repeat. 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας