5/4/2022

14ο EDUCATION FESTIVAL: Δωρεάν Webinars Μηχανολογίας & Τεχνικών Επαγγελμάτων

E-Learning

4η εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ - 4 έως 7 Απριλίου

Σε δωρεάν webinars Μηχανολογίας & Τεχνικών Επαγγελμάτων σε προσκαλεί το 14ο EDUCATION FESTIVAL, powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE4-7 Απριλίου, στο πλαίσιο της 4ης Εβδομάδας Δωρεάν ONLINE Σεμιναρίων, που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των Τεχνικών Επαγγελμάτων!

Μετά από 13 χρόνια προσφοράς εκπαίδευσης, 208 θεματικές εβδομάδες, 1.800 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης, 2.000 εισηγητές και 170.000 συμμετέχοντες, το φεστιβάλ-θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα που έγινε γρήγορα η αγαπημένη εκπαιδευτική συνήθεια της νεολαίας, έρχεται φέτος για 14η χρονιά και σε καλεί να… μυηθείς στην πιο ρηξικέλευθη εμπειρία εκπαίδευσης, σε... ρυθμούς Τηλεκπαίδευσης!

Επίκεντρο του φετινού EDUCATION FESTIVAL, η σημερινή πραγματικότητα που επιτάσσει πολλές από τις δραστηριότητες μας, ακόμα και βασικές μας ανάγκες, να γίνονται όχι διά ζώσης, αλλά με μεγάλη απόσταση! Από την Τηλεργασία, το Τηλεμάρκετινγκ, την Τηλεκατάρτιση, την Τηλεκπαίδευση, μέχρι το... Τηλεσυναίσθημα, αυτό το #Τηλε- που επέβαλε –κυρίως- η πανδημία covid, αντικατέστησε τη φυσική παρουσία σχεδόν σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας.

Αυτή η έννοια της απόστασης –Τηλε- σε τόσες ουσιώδεις πτυχές και εκφάνσεις της ζωής και της καθημερινότητάς μας, μεταξύ των οποίων η κατάρτιση και η εκπαίδευση, αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης του 14ου EDUCATION FESTIVALτου μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE!

Με σύνθημα «EDUCATION is your PASSPORT», το αγαπημένο σου φεστιβάλ θα διεξαχθεί –για 2η χρονιά από τη δημιουργία του- ON LINE, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ μοναδικά webinars, μοιρασμένα σε 11 θεματικές εβδομάδες, μέσω υπερσύγχρονης, διαδραστικής πλατφόρμας e–learning!

Τηλε- EduFestival λοιπόν, από τις 14 Μαρτίου έως και τις 17 Ιουνίου!

Κάνε click στο επίσημο site του φεστιβάλ EDUCATION FESTIVAL, συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος των Webinars Τεχνικών Επαγγελμάτων της επιλογής σου (τεχνικά επαγγέλματα) και παρακολούθησέ τα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Are U ready to Τηλε-connect?

ΕDUCATION IS YOUR PASSPORT -14 ΧΡΟΝΙΑ EDUCATION FESTIVAL. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • EDUCATION FESTIVAL
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας