18/03/2022

Δωρεάν διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

E-Learning

Στις 2 και 3 Απριλίου, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν, την 12η διημερίδα Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη. Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για 2η συνεχή χρονιά και έχει ως αντικείμενο τη χρήση και αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.
 
Συμμετοχή - Όπως κάθε χρόνο, η συμμετοχή στη διημερίδα είναι χωρίς κόστος για τους ενδιαφερόμενους. 
 
Εγγραφή - Η διαδικασία εγγραφής έχει απλουστευθεί. Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής κάντε κλικ στα αντίστοιχα πεδία που θα βρείτε με κόκκινο χρώμα πατώντας εδώ.
 
Διαδικασία - Εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για τη διημερίδα, θα λάβετε λίγες μέρες πριν οδηγίες και τους συνδέσμους για όλες τις παρουσιάσεις ώστε να παρακολουθήσετε ελεύθερα εκείνες που επιθυμείτε.
 
Βεβαιώσεις παρακολούθησης - Μετά τη διημερίδα θα σταλούν ηλεκτρονικά σε όσους παρακολούθησαν.
 
Πρόγραμμα:
  • Σάββατο 2/4 Κεντρικές Παρουσιάσεις με τη συμμετοχή ξένων και Ελλήνων ομιλητών. 
  • Κυριακή 3/4 Παρουσιάσεις που αφορούν όλες τις βαθμίδες και πολλές ειδικότητες στις εξής ενότητες: «Δημοτικό», «Ειδική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση», «Μαθηματικά», «Οικονομικά», «Οργάνωση Σχολικών Μονάδων», «Προσχολική Αγωγή», «Φιλολογικά», «Φυσικές Επιστήμες», «Ψηφιακά Εργαλεία Μάθησης», «Gamification in Education», «STREAM & Διαθεματικότητα»  και «International Section».
Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρονική δήλωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο e-mail ganton@avgouleaschool.gr
 
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στη Γραμματεία Γυμνασίου-Λυκείου στο τηλέφωνο 211.500.2300 και ώρες 09:00-14:00 και 18:00-20:00.
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας