08/03/2022

Σεμινάρια ανάπτυξης για τεχνικούς, μηχανικούς και ομάδες που εξελίσσονται

E-Learning

Το Semifind προτείνει εξ αποστάσεως σεμινάρια για Τεχνικούς από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)!

O Τεχνικός του απαιτητικού “ΣΗΜΕΡΑ” και του συναρπαστικού “ΑΥΡΙΟ” στην παροχή υπηρεσιών

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: 

  • Τεχνικούς κάθε βαθμίδας και κάθε ειδικότητας που θέλουν να βρίσκονται πάντα στην κορυφή της επιτυχίας στο επάγγελμα τους, να διατηρούν ενθουσιασμένους και πιστούς τους πελάτες τους και να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους συνεργάτες τους.
  • Προϊσταμένους συνεργείων και διευθυντές τεχνικής υποστήριξης εγκαταστάσεων και μηχανημάτων που θέλουν να απογειώσουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση της τεχνικής ομάδας τους.
  • Σε ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίζουν για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών τους και να είναι πάντα η πρώτη επιλογή των πελατών τους.

Το σεμινάριο είναι πολύ ευρύτερο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα και προσφέρει τρία πολύ δυνατά στοιχεία:

  • Πρώτον, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τεχνικούς από έναν άνθρωπο που έχει ζήσει δεκαετίες μέσα στους τεχνικούς.
  • Δεύτερον, εισάγει τον τεχνικό στις αρχές του NLP, ένα πολύ δυνατό εργαλείο για την επίτευξη στόχων και προσωπική ανάπτυξη.
  • Τρίτον, περιλαμβάνει εκπαίδευση με βιωματική δραστηριότητα, μέσα από την οποία περνάνε και αφομοιώνονται εύκολα και ευχάριστα τα εκπαιδευτικά μηνύματα.

Μπορεί να γίνει και ενδοεπιχειρησιακά εστιασμένο ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Πως να εξελιχθείτε στον Τεχνικό που εκτιμούν όλοι. Δημιουργήστε νέους, ενθουσιασμένους και πιστούς πελάτες για πάντα

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: 

  • Ελεύθερους επαγγελματίες τεχνικούς και μηχανικούς, που θέλουν να εξελίσσονται, να ξεχωρίζουν για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών τους και να είναι πάντα η πρώτη επιλογή των πελατών τους.
  • Τεχνικούς κάθε βαθμίδας και κάθε ειδικότητας που θέλουν να βρίσκονται πάντα στην κορυφή της επιτυχίας στο επάγγελμα τους, να διατηρούν ενθουσιασμένους και πιστούς τους πελάτες τους και να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους συνεργάτες τους.
  • Προϊσταμένους συνεργείων και διευθυντές τεχνικής υποστήριξης εγκαταστάσεων και μηχανημάτων, που θέλουν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση της τεχνικής ομάδας τους.

Αρκεί η άριστη τεχνική κατάρτιση για να εξασφαλίσει την επαγγελματική επιτυχία μας στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών; Ποιες ιδιαίτερες παραμέτρους βάζει ο “παράγοντας άνθρωπος”; Τι χρειάζεται για να κτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας αλλά και τους συνεργάτες μας; Με ποια “εργαλεία” μπορούμε να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα μας στην πώληση και στην διατήρηση ενθουσιασμένων και πιστών πελατών;
Πως πετυχαίνουμε:

  • να διαφοροποιηθούμε
  • να ξεχωρίσουμε
  • να προσθέσουμε αξία στην δουλειά μας και να ξεφύγουμε από την ισοπέδωση της εξομοίωσης και του κριτηρίου της χαμηλότερης τιμής;

Ποιές τεχνικές θα βελτιώσουν την καθημερινότητα μας και θα μειώσουν το άγχος μας;
Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να εμπνεύσει και να δώσει απαντήσεις και πρακτικές οδηγίες στον σύγχρονο τεχνικό της μεταβλητής και πολύπλοκης εποχής μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 215-2157447, 210-6540195

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας