01/02/2022

Νέα σεμινάρια Φεβρουαρίου για Presentations & Design και νέα τμήματα στον ΑΚΤΟ

Σεμινάρια

Νέες προτάσεις σεμιναρίων και σπουδών από το Semifind | 01.02.2022
 
Σπούδασε Τεχνικός Διακόσμησης, Αρχιτέκτονας Τοπίου, Αρχιτεκτονικό Φωτισμό, Real Estate, Γραφίστας, Web Designer, Τουριστικά, Ορολογία Αγγλικών σε 100 ειδικότητες με την ποιότητα και την αξιοπιστία των προγραμμάτων της Computer Start. Επίλεξε παρακολούθηση μέσω e-learning ή με φυσική παρουσία και κράτησε άμεσα μία θέση στα νέα τμήματα
 
Η «Μεταξάς» σχεδιάζει εντυπωσιακές παρουσιάσεις που πετυχαίνουν στόχους. Διαθέτει 15 χρόνια πείρας και έρευνας στη δημιουργία των πιο σημαντικών παρουσιάσεων στην Ελλάδα. Διδάσκουμε τα μυστικά που μάθαμε στη διάρκεια της πορείας μας. Τα σεμινάρια περιέχουν πραγματικά case studies παρουσιάσεων και είναι διαδραστικά. Γραφτείτε στο “Presentation Masterclass” (15/02/2022 @ 17:15-21:30, μέσω Zoom) για να μάθετε να σχεδιάζετε αποτελεσματικές παρουσιάσεις.
 
Τώρα ο ΑΚΤΟ σου δίνει την ευκαιρία να σπουδάσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Τμήματα που ξεκινούν τον Φεβρουάριο, καλύπτουν όλο το φάσμα ειδικοτήτων στο Art & Design και προσφέρουν στον υποψήφιο τη δυνατότητα να κερδίσει την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022! Νέα χρονιά, νέοι στόχοι! Τα πέντε καινοτόμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΑΚΤΟ, απευθύνονται σε πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Ελλάδας και εξωτερικού) και κολεγίων και παρέχουν την δυνατότητα να εξελίξουν τις σπουδές τους σε επίπεδο Master. Επικοινώνησε σήμερα με έναν σύμβουλο εκπαίδευσης και ενημερώσου για τις δυνατότητες σπουδών που σου προσφέρονται.
Πληροφορίες: information@aktocollege.gr, 210 52 30 130 (Αθήνα) | 2310 221 231 (Θεσσαλονίκη)

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία