21/1/2022

Eξειδικευμένα σεμινάρια επιμόρφωσης για επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων από την AIDA

E-Learning

Το Semifind καλωσορίζει την AIDA, μια διεθνή εταιρεία με γραφεία σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη:

  • διοργάνωση υψηλού επιπέδου συνεδρίων και εκδηλώσεων
  • στο στρατηγικό σχεδιασμό και εφαρμογή εταιρικής επικοινωνίας
  • στο συντονισμό διεκδίκησης, διαχείρισης και διοικητικής υποστήριξης εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων
  • και στη διοργάνωση σεμιναρίων μέσα από την υπηρεσία AIDA Academy

Στόχος της εν λόγω υπηρεσίας είναι η διεξαγωγή εξειδικευμένων σεμιναρίων επιμόρφωσης για επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να εξελιχθούν επαγγελματικά, ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Η AIDA διοργανώνει το σεμινάριο "Διαχείριση και προγραμματισμός Αποθεμάτων Αποθήκης" το οποίο απευθύνεται σε υπεύθυνους παραγγελιών & προμηθειών,  υπεύθυνους διανομών & παραγωγής, στελέχη αποθήκης και σε logistics managers. Το σεμινάριο έχει στόχο την μέγιστη δυνατή εμβάθυνση στη συγκεκριμένη πτυχή των logistics.

Επιπλέον, διοργανώνει το σεμινάρο "Η τέχνη του Personal Branding: χτίζοντας μια ισχυρή εικόνα" το οποίο απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και σε όποιον επιθυμεί να χτίσει ένα προσωπικό brand. Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο, ο συμμετέχων θα έχει εφοδιαστεί με τις βασικές γνώσεις και εργαλεία. Αυτά θα τον βοηθήσουν να χτίσει ένα ισχυρό́ personal brand που θα τον ξεχωρίσει από́ τον ανταγωνισμό́, θα τον τοποθετήσει ως αυθεντία στον χώρο, θα του δώσει μεγαλύτερη αξία ως επαγγελματία και θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη στο κοινό́ του.

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές: AIDA

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας