17/1/2022

Αναβάθμισε τις γνώσεις σου με Diplomas Επαγγελματικής Εξειδίκευσης, από το IST!

Σεμινάρια

Η εκπαίδευση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, χάρη στην χρήση των σύγχρονων υποδομών του IST.  Παρακολούθησε μέσω e-learning, εξειδικευμένα Diplomas και αξιοποίησε τον χρόνο σου δημιουργικά!
 
Τα Νέα Προγραμματισμένα Σεμινάρια του IST απευθύνονται σε κλάδους αιχμής όπως: Digital Marketing, Logistics & Supply Chain, Εξαγωγές, Project Management, κ.α.
  • Σύγχρονη και ευέλικτη πλατφόρμα εκπαίδευσης
  • Ευέλικτος Τρόπος Παρακολουθήσης Online & On-demand
  • Online επικοινωνία με τους καθηγητές
  • Guest Lectures με Industry Experts 
  • Tα do’s & don’ts των κλάδων
  • Ανάλυση case studies & best practices 
  • Δωρεάν συμβουλευτική
  • Με την Πιστοποίηση της ACTA – Τεχνοβλαστός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Το πιστοποιημένο Diploma in Digital Marketing & Graphic Design θα σας βοηθήσει να γίνετε expert στο σύγχρονο Digital Marketing, καλύπτοντας όλα τα ψηφιακά κανάλια και μέσα, όπως:
SEO, PPC, Social Media
Content Marketing, Websites, Affiliate Marketing
Display Advertising
Email Marketing
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα αποκτήσετε την πιστοποίηση του Digital Marketing Institute (DMI), μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση ψηφιακού marketing. 
Διάρκεια Προγράμματος: 124 ώρες
 
To πιστοποιημένο πρόγραμμα σε Project Management, με εξειδίκευση Agile, θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας σχετικά με το σχεδιασμό, την εκτέλεση και την παρακολούθηση έργων, μέσα από πρακτικά case studies από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Παράλληλα, σας παρέχουμε δωρεάν Mentoring και Συμβουλευτική στο project που σας ενδιαφέρει. 
 
Διάρκεια Προγράμματος: 60 ώρες
 
To πιστοποιημένο πρόγραμμα Executive Diploma in Logistics & Supply Chain Management θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις γνώσεις σας σχετικά με την βέλτιστη διαχείριση της αποθήκης, των προϊόντων και των πωλήσεων της επιχείρησής σας. Μέσω πρακτικών case studies, θα μάθετε τον τρόπο για να εξελιχθείτε επαγγελματικά στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Διάρκεια Προγράμματος: 104 ώρες
 
To εξειδικευμένο πρόγραμμα “Beyond Exports” θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε σε βάθος με τις εξαγωγικές διαδικασίες, μέσω πρακτικών παραδειγμάτων και σύγχρονων case studies από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου των εξαγωγών. Όραμα του «Beyond Exports» είναι να μεταδώσει, με τον πιο πρακτικό τρόπο, τα απαραίτητα εργαλεία και πρακτικές που είναι χρήσιμα σε κάθε επιχείρηση η οποία θέλει να στραφεί προς τις εξαγωγές και την εξωστρέφεια γενικότερα, έχοντας ως βασικούς στόχους:
Την ανάπτυξη εξαγωγικής κουλτούρας
Την εξοικονόμηση χρημάτων
Την εξοικονόμηση χρόνου
Την πλήρη κατανόηση των εξαγωγικών διαδικασιών
Διάρκεια Προγράμματος: 80 ώρες
 
Στο πρόγραμμα Diploma in Food & Beverage Management αναλύεται ο τρόπος διοίκησης και λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων συμπεριλαμβανομένων και των τμημάτων Bar, για τα οποία υπάρχει και ξεχωριστή εκπαιδευτική ενότητα.
To Diploma in Food & Beverage Management απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας- εστίασης, ψυχαγωγίας – Bar, τους εργαζόμενους τους αλλά και σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας - Bar. Με πρακτικές εφαρμογές και case studies οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός δυναμικού κλάδου, όπως αυτός της εστίασης και ψυχαγωγίας – bar.
Διάρκεια Προγράμματος: 100 ώρες
 
Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Diploma in Fashion Management» του IST θα αποκτήσετε όχι μόνο τις πολύτιμες θεωρητικές γνώσεις για επιτυχημένη οργάνωση, διαχείριση, προώθηση και ανάπτυξη μίας εταιρείας μόδας αλλά και όλες τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται, μέσα από τη συμμετοχή σας σε ατομικά projects και workshops.
Με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων εισηγητών του προγράμματος καθώς και μίας ομάδας, σημαντικών και καταξιωμένων ανθρώπων στο χώρο της μόδας που, ως Guest Speakers, θα μεταφέρουν την δική τους γνώση, εμπειρία και success stories, θα αποκτήσετε όλα τα εφόδια για να εργαστείτε στο χώρο της Μόδας, ανεξαρτήτως ειδικού αντικειμένου (π.χ. ένδυμα, υπόδημα, e-shop, διοργάνωση εκδηλώσεων, διαχείριση social media κ.ά.) και εάν ήδη βρίσκεστε στη Βιομηχανία της Μόδας θα βελτιώσετε και θα ανανεώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ.
Διάρκεια Προγράμματος: 100 ώρες
 
 
Προφίλ IST
Το ΙST ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning, διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης όπως σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης τα οποία πιστοποιούνται από την ACTA (Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).
Βασική αποστολή του IST είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, ενθάρρυνση της καινοτομίας και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των φοιτητών στοχεύοντας στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
 
Λ. Συγγρού 68, 117 42 Αθήνα
210 4822222
e-mail: info@ist.edu.gr
website: www.ist.edu.gr
Facebook: IST College @college.IST
Instagram: @ist_college
Linkedin: IST College
YouTube: ISTCollegeAthens

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας