5/10/2021

Leaders of Tomorrow | Βιωματικό Πρόγραμμα Ηγεσίας για Προπτυχιακούς Φοιτητές από το Παν/μιο Μακεδονίας

Σεμινάρια

Diploma in Leadership Skills

Leaders of Tomorrow | Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το πρόγραμμα στοχεύει σε δεξιότητες-κλειδιά που καθορίζουν τους αποτελεσματικούς ηγέτες και χρειάζονται για την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη η αυτογνωσία, η θετική αλλαγή, η διαπροσωπική επικοινωνία, η ομαδικότητα, η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η βιωσιμότητα καθώς και άλλες δεξιότητες και πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Anthony Montgomery, ενώ παράλληλα συμμετέχουν στη διεξαγωγή του προγράμματος προσκεκλημένοι καθηγητές και ομιλητές από πανεπιστήμια του εξωτερικού. Η επιστημονική ομάδα απαρτίζεται από οργανωσιακούς ψυχολόγους με εμπειρία στην προσωπική ανάπτυξη και το mentoring φοιτητών προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Για τον φετινό κύκλο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, θα επιλεγούν:
Α) 10 φοιτητές/τριες προπτυχιακών σπουδών, από όλη τη Θεσσαλονίκη* (δια ζώσης)
Β) 10 φοιτητές/τριες προπτυχιακών σπουδών, από την υπόλοιπη Ελλάδα (online, μέσω της πλατφόρμας Zoom).
 
Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια από το Νοέμβριο του 2021 έως τον Μάιο του 2022, με εβδομαδιαία βιωματικά εργαστήρια και group mentoring, καθώς μηνιαίες συναντήσεις ένας-προς-έναν. Απονέμεται βεβαίωση συμμετοχής (Diploma in Leadership Skills) με την επιτυχή παρακολούθηση και ολοκλήρωση του προγράμματος, καθώς και lifetime alumni support.
 
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 20 Οκτωβρίου 2021.
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας